A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чи оплачуються лікарняні, якщо хвороба чи травма настали внаслідок сп’яніння?

Чи оплачуються лікарняні, якщо хвороба чи травма настали внаслідок сп’яніння?

Фонд соціального страхування України опікується близько 11 мільйонами працюючих українців – навіть в умовах війни усі вони забезпечуються Фондом виплатами і допомогами. Однак у деяких випадках людина може втратити право на отримання допомоги.

10:33 03.08.2022

Гарні результати у Міжнародному благодійному конкурсі "З МИРОМ У СЕРЦІ"

Гарні результати у Міжнародному благодійному конкурсі "З МИРОМ У СЕРЦІ"

З 18 по 27 липня  відбувся дистанційний Міжнародний благодійний двохтуровий конкурс за підтримки відділу культури міста Graz (Австрія) під назвою "З МИРОМ У СЕРЦІ". Даний проєкт було організовано з метою підтрики Збройних Сил України. Гуртківці вокальної студії "Grand Kids" Клішковецького центру культури, дозвілля, туризму та спорту  теж доєдналися до творчої ініціативи та отримали чудові результати.

16:17 02.08.2022

ПРИКЛАД ДЛЯ НАСЛІДУВАННЯ

ПРИКЛАД ДЛЯ НАСЛІДУВАННЯ

Запроваджена нещодавно ініціатива збирати скляний непотріб у селах Клішковецької громади отримала чимало позитивних відгуків. До акції щодня долучаються не лише жителі цієї громади, а й сусідніх. Бо ж у такий спосіб сільчани прибирають свої господарства та навіть стихійні сміттєзвалища. А користь – подвійна: і чисто, і нашому війську – поміч. Адже ініціатори такої справи брати Олександр і Анатолій Кирилюки з Клішківців запропонували виручені за скло кошти витрачати на потреби Збройних сил України. Вони згуртували однодумців-кутян,  хлопців, які завжди відкликаються на допомогу: зібрати, погрузити, це – Роман Рязанов, Андрій Балан, Іван Українець, Вячеслав Роборчук, Олександр Чебан, Сергій Бушлаков  і переселенець  із  Мелітополя Олексій Осіпов.

15:10 02.08.2022

Наші випускники МИТРОФАНЮК КРІСТІНА, КАРАЛАШ АНАСТАСІЯ   і МАСЛОВ МАКСИМ мають найвищі результати національного мультимедійного тесту (200 балів)

Наші випускники МИТРОФАНЮК КРІСТІНА, КАРАЛАШ АНАСТАСІЯ  і МАСЛОВ МАКСИМ мають найвищі результати національного мультимедійного тесту (200 балів)

      У 2022 році алгоритми вступу в Україні змінено. Національний мультипредметний тест (НМТ) принципово відрізняється від ЗНО тим, що він складається один раз, тобто не треба складати три або чотири дисципліни окремо. Всередині він має контент з трьох дисциплін: українська мова, математика і історія України. Бо це, враховуючи, що українська мова і математика були обов’язковими для проведення Державної підсумкової атестації, забезпечує максимальну прогностичну валідність спроможності абітурієнта отримувати вищу освіту. А історія України – це ідентифікація нашого українства, нашого українського генокоду. Знання історії України нині - під час агресії, під час навали, під час самоствердження України як незалежної, вільної, соборної держави - є ключовим.

15:45 01.08.2022

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

У  вівторок і середу 02-03 серпня з 9.00 до 16.00 в с.Клішківці біля  ОЗО ім. Леоніда Каденюка проводитиметься збір необхідного для відправлення БУСа з гуманітарною допомогою на передову для хлопців з нашої громади.   На прохання наших захисників просимо зібрати   продукти харчування:

14:08 01.08.2022

Діалог молоді громади з психологом на тему "Протидія торгівлі людьми"

Діалог молоді громади з психологом на тему "Протидія торгівлі людьми"

В рамках заходів, спланованих до Дня протидії торгівлі людьми, у Клішковецькій територіальній громаді у приміщенні Центру економічного зростання за сприяння Служби у справах дітей сільської ради, було організовано зустріч психолога ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Лідіі Тимко з молоддю громади. Було розглянуто тему «Протидія торгівлі людьми». Під час заходу відстежувався настрій контингенту присутніх, які активно приймали участь у обговоренні теми та розуміння змісту слів: «свобода», «гідність», «права і обов’язки людини», «права людей за кордоном». Багато було задано питань і отримано відповідей, адже захід проводився у формі діалогу. Було також переглянуто відеофільм про протидію торгівлі людьми.

16:28 28.07.2022

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ !

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ !

Шановна громадо! 28 липня цього року Україна вперше відзначає День Української Державності. Це свято в Україні відзначається вперше і пов’язане з утворенням понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва, столиці Київської Русі й сучасної України. Ми розуміємо, що українській державності не 30, а понад тисяча років. І ніхто не зможе забрати від нас те, за що боролися і віками будували тисячі поколінь українців.

13:40 28.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь