A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Що робити у разі радіаційної аварії?

Що робити у разі радіаційної аварії?

Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням.

15:55 10.08.2022

На Буковині найбільшу зарплату пропонують медичним працівникам

На Буковині найбільшу зарплату пропонують медичним працівникам

Впродовж січня-липня 2022 року підприємства, установи та організації Чернівецької області подали інформацію про наявність  5346 вакантних посад, що на 3,2% більше в порівнянні з відповідним періодом  2021 року.

15:46 10.08.2022

Наше укриття є своєрідним форпостом безпеки для нашої шкільної родини

Наше укриття є своєрідним форпостом безпеки для нашої шкільної родини

Якби важко не жилося, школа повинна існувати. Радості у житті більше, ніж проблем. А шкільне життя повинно бути найкращим, бо дитинство не повторюється. Кожен з учасників освітнього процесу  опорного закладу імені Л.Каденюка: батьки, учні та педагоги, вже зараз замислюються і запитують - яким буде освітній процес у новому навчальному році? Адже війна триває, наші ЗСУ захищають кожного з нас, нашу державу та українську ідентичність, на тій частині території України, де  ведуться бойові дії і здійснюються бомбардування та обстріли. А це означає, що головне під час навчання та роботи - це життя та здоров’я учасників освітнього процесу, тому перша вимога - це їхня безпека.

14:01 09.08.2022

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

08.08.2022 року у залі засідань відбулося чергове засідання виконавчого комітету Клішковецької сільської ради. Засідання провів сільський голова В.Дронь. Членами виконавчого комітету було внесено зміни до Програми фінансування системи відеоспостереження Клішковецької територіальної громади на 2022-2025 роки та зміни до Програми безпеки на 2022-2024 роки. Також, було прийнято рішення «Про внесення змін і доповнень до рішення Клішковецької сільської ради VIII скликання від 22.12.2021 року №423/12/2021 «Про бюджет Клішковецької територіальної громади на 2022 рік».

11:32 09.08.2022

Порядок визнання особи недієздатною та встановлення опіки над нею

Порядок визнання особи недієздатною та встановлення опіки над нею

У зв’язку із численними зверненнями громадян, надаємо роз’яснення щодо основних положень законодавства відносно цивільної дієздатності, її обмеження та визнання особи недієздатною, встановлення опіки.

09:33 09.08.2022

Подорож у "КРАЇНУ ЗДОРОВ"Я"

Подорож у "КРАЇНУ ЗДОРОВ"Я"

В неділю 7 серпня 2022року у селі Клішківці на сільському стадіоні відбулася пізнавально-розважальна програма "Країна здоров'я". Організувала захід церква Адвентистів сьомого дня. Дітей ознайомили у ігровій формі із принципами здорового способу життя. На 8 "станціях" інструктори розповідали про користь води, свіжого повітря, сонця, фізичних вправ, відпочинку та про шкоду поганих звичок, а також про важливість довіри до Бога. Між станціями діти брали участь у веселих конкурсах. На заході панувала чудова атмосфера. В кінці заходу дітей чекали смаколики і подарунки. На програмі звучали музичні твори, в яких діти просили Бога про мир в Україні, а також молились про те, щоб Бог зберіг кожну людину. Тож в цей досить нелегкий час діти отримали можливість дізнатися, як зберегти своє здоров'я, поспілкувалися, відволіклися і просто відпочили. На дитячих обличчях сяяли посмішки, а це найбільша втіха для всіх нас.

20:51 08.08.2022

Провели реєстрацію сімей, які прийняли внутрішньо переміщених осіб

Провели реєстрацію сімей, які прийняли внутрішньо переміщених осіб

Сьогодні 08.08.2022 року волонтери Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України та Danish Red Cross in Ukraine в Клішковецькому опорному закладі освіти імені Леоніда Каденюка з 10:00 год. до 16:00 год. провели реєстрацію сімей, що прийняли в свої оселі внутрішньо переміщених осіб з метою надання їм фінансової грошової допомоги (6660 грн. на одного члена сім'ї).

19:34 08.08.2022

Скринька досягнень Клішковецької музичної школи ім.В.ФОКШУКА за червень-липень 2022 року.

Скринька досягнень Клішковецької музичної школи ім.В.ФОКШУКА за червень-липень 2022 року.

Шановні учні та вчителі Клішковецької музичної школи ім. В. Фокшука, вітаємо кожного окремо і всіх разом з вашими досягненнями. Коли спільні інтереси об'єднують цілеспрямовані, талановиті особистості, народжується особлива енергія, яка робить світ кращим, добрішим, досконалішим. Бажаємо нових творчих ідей, цікавих рішень та впевненості у досягненні мети на мистецькому шляху, а найголовніше - навчитися вчитися, бо все Ваше майбутнє життя у мистецтві - це конкурс. МИРУ ВСІМ!

19:05 08.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь