A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чергова допомога для внутрішньо переміщених осіб

19 серпня до Клішковецької громади завітали волонтери благодійної організації «Міжнародний фонд охорони здоров`я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» («NEEKA») та надали внутрішньо переміщеним особам, які знайшли прихисток у селах нашої громади, гуманітарну допомогу - матраци, ковдри, кухонні набори, посуд, ліхтарі тощо.

12:16 20.08.2022

Фактично врятував життя

Чекмак В’ячеслав Іванович, житель села Малинці, перебуваючи у м.Києві випадково зустрів людей, які у паніці шукали прихисток. Вони не знали куди їхати і що взагалі робити. В’ячеслав Іванович не залишив їх, а привіз додому, надав житло та харчування. На звернення переселенців до Дніпровського РУ ГУ ДСНС України м.Києва, в районі якого вони проживали, ЧЕКМАКА В’ЯЧЕСЛАВА ІВАНОВИЧА  було нагороджено пам’ятною ювілейною медаллю  «За врятовані життя».

16:42 19.08.2022

НИЩИТИ ОКУПАНТІВ НА ІНФОРМАЦІЙНОМУ ФРОНТІ МОЖЕ КОЖЕН! ДОЛУЧАЙСЯ!

Департаментом кіберполіції створено та підтримується проект «МРІЯ» StopRussiaChannel (https://t.me/stoprussiachannel), який об?єднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезинформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.

12:34 19.08.2022

Робота кипить. Кінець літа недалеко.

  Готуємося до нового 2022/2023 навчального року. До кінця літа залишилося трохи менше ніж місяць. Скоро почнеться новий навчальний рік. Тому всі учасники освітнього процесу Малинецького ЗЗСО I-II ступеня-ЗДО, громадськість села за підтримки старости Василя БОЯРИНА доклали максимум зусиль, щоб підготувати заклад освіти до нових умов навчання. Одним із ключових критеріїв для здійснення очного освітнього процесу є наявність обладнаного укриття для  учасників освітнього процесу, адже ми всі розуміємо, що під час війни навчальний процес має проходити максимально безпечно.

13:03 17.08.2022

Малинецький заклад дошкільної освіти готується до зустрічі з вихованцями.

Чи відчуваєте ви завершення літа? Так, на дворі вже середина серпня, а це означає, що зовсім скоро ми повернемося до закладу дошкільної освіти. Новий навчальний рік наближається! Яким він буде? Усе залежить лише від нас! Адже вересень – чудовий час спробувати щось нове: методи, прийоми, підходи, чи навіть докорінно змінити підхід до роботи. Якщо прагнути брати нові вершини, то не потрібно зволікати, а необхідно впевнено рухатися вперед із новими силами! Утім, ми впевнені, що старт навчання в будь-якому разі буде для нас активним, продуктивним та захопливим, і що ми з гідністю прийматимемо виклики, адже у нашій дошкільній установі допитливі малюки пізнають світ в процесі дитячих ігор, живого спілкування з однолітками і вихователями, спостереження за живописною природою рідного краю і кумедними тваринами. Тому, ми як завжди перед початком нового навчального року, провели ремонтні роботи, зробивши наш садок ще кращим.

12:44 17.08.2022

Вітаємо ПЕРНАЯ ВАСИЛЯ ГРИГОРОВИЧА!!!

Житель села Малинці Клішковецької територіальної громади ПЕРНАЯ ВАСИЛЯ ГРИГОРОВИЧА  указом Президента України  № 570/2022  нагороджений  орденом «За мужність» ІІІ ступеня за особисті мужність і героїзм, виявлені при виконанні військового обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя.

18:22 16.08.2022

Вітаємо ЛОБОДИНСЬКОГО АНАТОЛІЯ МИКОЛАЙОВИЧА!!!

Житель села Малинці Клішковецької територіальної громади ЛОБОДИНСЬКИЙ АНАТОЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ  наказом  Міністра оборони України  № 549 від 29.06.2022 року  нагороджений нагрудним знаком «Знак пошани» за досягнення високих показників у військовій сфері діяльності України, бездоганну сумлінну службу.

17:09 16.08.2022

Перемога у престижному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зірковий шлях»

    У цей непростий час на вагу золота усі ті, хто робить життя дитини яскравішим, цікавішим та добрішим й готовий дарувати юним талантам світи повні казок, музики і гарного настрою. Наприкінці липня відбувся ХІV Міжнародний багатожанровий двотуровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірковий шлях», який зібрав цілу низку охочих творчих колективів та окремих виконавців, незалежно від їх віку чи місця проживання. Серед тих, хто 29 липня 2022 р. взяли участь у конкурсі були й юні таланти Клішковецького ОЗО ім. Л. Каденюка Гончарук Аріна та Кушнір Елізабет, які  яскраво онлайн презентували свою конкурсну програму й були нагороджені званням лауреата Гран – прі Премії в номінації «Вокальна, естрадна пісня», III вікова категорія.

11:26 15.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь