A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо ПЕРНАЯ ВАСИЛЯ ГРИГОРОВИЧА!!!

Вітаємо ПЕРНАЯ ВАСИЛЯ ГРИГОРОВИЧА!!!

Житель села Малинці Клішковецької територіальної громади ПЕРНАЯ ВАСИЛЯ ГРИГОРОВИЧА  указом Президента України  № 570/2022  нагороджений  орденом «За мужність» ІІІ ступеня за особисті мужність і героїзм, виявлені при виконанні військового обов'язку в умовах, пов'язаних з ризиком для життя.

18:22 16.08.2022

Вітаємо ЛОБОДИНСЬКОГО АНАТОЛІЯ МИКОЛАЙОВИЧА!!!

Вітаємо ЛОБОДИНСЬКОГО АНАТОЛІЯ МИКОЛАЙОВИЧА!!!

Житель села Малинці Клішковецької територіальної громади ЛОБОДИНСЬКИЙ АНАТОЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ  наказом  Міністра оборони України  № 549 від 29.06.2022 року  нагороджений нагрудним знаком «Знак пошани» за досягнення високих показників у військовій сфері діяльності України, бездоганну сумлінну службу.

17:09 16.08.2022

Перемога у престижному фестивалі-конкурсі мистецтв  «Зірковий шлях»

Перемога у престижному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зірковий шлях»

    У цей непростий час на вагу золота усі ті, хто робить життя дитини яскравішим, цікавішим та добрішим й готовий дарувати юним талантам світи повні казок, музики і гарного настрою. Наприкінці липня відбувся ХІV Міжнародний багатожанровий двотуровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірковий шлях», який зібрав цілу низку охочих творчих колективів та окремих виконавців, незалежно від їх віку чи місця проживання. Серед тих, хто 29 липня 2022 р. взяли участь у конкурсі були й юні таланти Клішковецького ОЗО ім. Л. Каденюка Гончарук Аріна та Кушнір Елізабет, які  яскраво онлайн презентували свою конкурсну програму й були нагороджені званням лауреата Гран – прі Премії в номінації «Вокальна, естрадна пісня», III вікова категорія.

11:26 15.08.2022

Молодіжна рада провела зустріч з керівником ювенальної превенції Олександром РУСНАКОМ.

Молодіжна рада провела зустріч з керівником ювенальної превенції Олександром РУСНАКОМ.

В рамках заходів, спланованих на протидію торгівлі людьми у Клішковецькій територіальній громаді 09.08.2022 року у приміщенні центру економічного зростання громади за сприяння відділу «Служба у справах дітей» Клішковецької сільської ради відбулося засідання Молодіжної ради.

16:32 12.08.2022

Духовний розвиток дитини Перебиковецького ЗДО у фото.

Духовний розвиток дитини Перебиковецького ЗДО у фото.

"Вважаю, що успіх патріотичного виховання залежить від безлічі факторів, що сприяють духовному розвитку людини та відбувається завдяки правильній організації всього навчально-виховного процесу в дошкільному закладі."

16:17 12.08.2022

Вітаємо юних патріотів – рій «Дністрові козаки»  ОЗО «Перебиковецький ЗЗСО I-III ст.»

Вітаємо юних патріотів – рій «Дністрові козаки» ОЗО «Перебиковецький ЗЗСО I-III ст.»

      Змагання нескореної нації. На Буковині відбулися фінальні змагання обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Цьогоріч, під час повномасштабної російської агресії проти України, особливо важливо виховувати у молодого покоління почуття національної гідності та свідомість, формувати навички та елементи військової звитяги.

16:11 12.08.2022

Розмір допомоги за один день лікарняного з лютого зріс на 37,5 гривні

Розмір допомоги за один день лікарняного з лютого зріс на 37,5 гривні

Середньоденний розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності за підсумками липня склав 438,54 гривні – на 37,52 грн більше, ніж у січні цього року. Загалом з лютого розмір допомоги від Фонду соціального страхування України за один день перебування на лікарняному зріс на 9,4 відсотка. Розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності залежить від тривалості страхового стажу працівника та складає 50% середньої заробітної плати (якщо стаж не перевищує 3 років), 60% (при стажі від 3 до 5 років), 70% (від 5 до 8 років) і 100% (якщо стаж – понад 8 років, або за наявності пільг чи окремих норм відповідно до законодавства).

15:53 11.08.2022

Відбулися громадські слухання.

Відбулися громадські слухання.

09 серпня 2022 року в селі Перебиківці відбулися громадські слухання з приводу  перейменування вулиць села. Участь у громадських слуханнях взяли 15 жителів, які ухвалили перейменувати вулиці:

14:00 11.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь