КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Діалог молоді громади з психологом на тему "Протидія торгівлі людьми"

Діалог молоді громади з психологом на тему "Протидія торгівлі людьми"

В рамках заходів, спланованих до Дня протидії торгівлі людьми, у Клішковецькій територіальній громаді у приміщенні Центру економічного зростання за сприяння Служби у справах дітей сільської ради, було організовано зустріч психолога ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Лідіі Тимко з молоддю громади. Було розглянуто тему «Протидія торгівлі людьми». Під час заходу відстежувався настрій контингенту присутніх, які активно приймали участь у обговоренні теми та розуміння змісту слів: «свобода», «гідність», «права і обов’язки людини», «права людей за кордоном». Багато було задано питань і отримано відповідей, адже захід проводився у формі діалогу. Було також переглянуто відеофільм про протидію торгівлі людьми.

16:28 28.07.2022

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ !

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ !

Шановна громадо! 28 липня цього року Україна вперше відзначає День Української Державності. Це свято в Україні відзначається вперше і пов’язане з утворенням понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва, столиці Київської Русі й сучасної України. Ми розуміємо, що українській державності не 30, а понад тисяча років. І ніхто не зможе забрати від нас те, за що боролися і віками будували тисячі поколінь українців.

13:40 28.07.2022

Грошова допомога від міжнародних організацій

Грошова допомога від міжнародних організацій

Щодо грошової допомоги від міжнародних організацій. Все не складно і будь-який користувач смартфону може все швидко оформити. Тому звертаємось до рідних і близьких людей, які можуть допомогти старшим у подачі заявки. Допоможіть, будь ласка. Які документи та дані знадобляться для заповнення заявки? Збір даних передбачає надання вами відомостей про себе та членів сім’ї (дітей та недієздатних осіб), а саме: 

12:17 28.07.2022

ЗАБОРОНА СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ ТРАВИ

ЗАБОРОНА СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ ТРАВИ

Як вже неодноразово наголошувалося: за спалювання сухостою в мирний час рятувальники попереджали громадян про чималі штрафи, а нині ж такі злочинні дії можуть навіть трактуватися, як диверсія!

11:18 28.07.2022

Допомогу внутрішньо переміщеним особам від Товариства Червоного Христа  та Датського Червоного Хреста  надано.

Допомогу внутрішньо переміщеним особам від Товариства Червоного Христа та Датського Червоного Хреста надано.

Сьогодні волонтери Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України спільно з представниками Данського Червоного Хреста в Україні надали допомогу продуктовими та гігієнічними наборами людям, які покинули свої рідні домівки та знайшли прихисток в Клішковецькій територіальній громаді  Дністровського району. Допомогою було охоплено  більше 150 сімей.

15:25 27.07.2022

Благоустрій території школи проводиться гуртом.

Благоустрій території школи проводиться гуртом.

У Клішковецькому ОЗО розпочато роботу по укріпленню схилу до спортивної площадки.  Викопано траншею,  установлено шини, що стануть бар’єром для зсуву ґрунту, яким покрито коріння дерев алеї. Дирекція ОЗО дякує всім, хто долучився до роботи:

12:11 27.07.2022

Фонд профінансував 77,3 млн грн для забезпечення потерпілих медичним і постійним стороннім доглядом та побутовим обслуговуванням

Фонд профінансував 77,3 млн грн для забезпечення потерпілих медичним і постійним стороннім доглядом та побутовим обслуговуванням

За підсумками І півріччя 2022 року Фонд соціального страхування України виплатив 77,3 мільйона гривень для здійснення оплати наданих послуг особам, які доглядають та допомагають у побутових справах потерпілим на виробництві з інвалідністю. Фінансування цих медико-соціальних послуг дозволяє Фонду забезпечити потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, зокрема осіб, які не можуть самостійно рухатись, необхідною підтримкою – від системного проведення медичних процедур на дому до допомоги в прийнятті їжі тощо.

10:22 27.07.2022

Третє місце у турнірі з міні-футболу.

Третє місце у турнірі з міні-футболу.

24 липня  на стадіоні центральної садиби Недобоївської територіальної громади  відбувся турнір з міні-футболу пам'яті тренера Хотинської ДЮСШ Анатолія Тирона. Участь прийняло вісім команд. У змаганні було визначено призерів та переможців турніру. Футбольна команда села Клішківці посіла третє місце (І місце - ФК с.Зарожани, ІІ місце - ФК с.Недобоївці)

16:13 26.07.2022

Першість у Міжнародному конкурсі «Сузір’я Україна – Європа»

Першість у Міжнародному конкурсі «Сузір’я Україна – Європа»

Вітаємо гурток "Дивосвіт" Шиловецького ОЗО з перемогою на Міжнародному конкурсі образотворчого мистецтва "Сузір'я Україна - Європа" (І місце, вісімнадцятий сезон, 2-ий тур) у номінації  «Живопис, графіка, 13 років»  за виконаний морал на фасаді школи «ВІЛЬНА». Керівник  гуртка - Любов Горченко. Члени гуртка : Вадім Рябой, Андріана Скліфос, Іван Скліфос, Олександра Недорубан,  Валерія Роборчук.

17:37 25.07.2022

В умовах воєнного часу: в українських школах з’являться вчителі з безпеки

В умовах воєнного часу: в українських школах з’являться вчителі з безпеки

Масштабний проект ініціювало Міністерство внутрішніх справ, а у його пілотному форматі візьме участь велика кількість територіальних громад, повідомив міністр МВС Денис Монастирський в ефірі національного телемарафону. Вчителі працюватимуть у рамках проекту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі». Йдеться про спеціально навченого фахівця, який проводитиме уроки у школах із забезпечення безпеки дітей.

09:47 22.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь