КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Волонтерський рух громади працює без перерви

Волонтерський рух громади працює без перерви

139 днів  українські військові дають відсіч російським окупантам. Знищують їхню техніку. Кожен українець сьогодні відчуває гордість за своїх. Увесь світ захоплений доблестю наших Збройних Сил, які зруйнували кремлівські плани швидко захопити нашу країну.

16:48 11.07.2022

За підтримки партнерів робиться все можливе, аби створити належні умови проживання для людей

За підтримки партнерів робиться все можливе, аби створити належні умови проживання для людей

Клішковецька  територіальна  громада стала однією з перших в Чернівецькій області, яка почала приймати вимушених переселенців з охоплених війною територій.  Майже 1 880 людей знайшли прихисток в селах громади. Нині майже 700 з них залишаються проживати, з них дітей – 225. Понад 90 внутрішньо переміщених осіб перебуває у тимчасових притулках на базі  комунальних закладів та молитовних будинків, зокрема 36 дітей віком до 17 років. Громада за підтримки партнерів продовжує робити все можливе, аби створити належні умови проживання для людей.

13:01 11.07.2022

Допомога від "Глобальної синергії"

Допомога від "Глобальної синергії"

08 липня 2022 року в с.Клішківці Благодійний фонд "Глобальна синергія''  (м.Київ) надав допомогу (продовольчі набори, засоби гігієни, непродовольчі товари) в рамках проекту "Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні", що реалізується спільно з Save the Children за підтримки Генерального Директорату Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ЕСНО).

20:32 08.07.2022

Україна отримала «транспортний безвіз» із ЄС

Україна отримала «транспортний безвіз» із ЄС

    Український уряд підписав угоду про лібералізацію автомобільних перевезень із Європейським Союзом (ЄС). Про це повідомило Міністерство інфраструктури України. Документ було підписали у французькому Ліоні. Угода скасовує необхідність отримання українськими перевізниками відповідних дозволів для здійснення двосторонніх і транзитних перевезень у держави ЄС і дозволяє уникнути зупинення експорту української продукції через автомобільні пункти пропуску. Перемовини про укладення цієї угоди почалися восени минулого року, але з урахуванням складної логістичної ситуації в Україні, спричиненої блокадою морських портів і пошкодженням транспортної інфраструктури, ЄС суттєво прискорив процес узгодження угоди.

15:04 07.07.2022

Є позитивні результати

Є позитивні результати

Раніше було оголошено, що на території ринку в центрі села Клішківці по вул. Головній знаходиться  авто по  збору скла (скляна тара, віконне скло). Збір проводить житель села Клішківці Кирилюк  Олександр Пилипович. Кошти за реалізоване скло використовуються для потреб ЗСУ.

14:43 07.07.2022

Дністровською окружною прокуратурою вживають заходи у сфері охорони дитинства.

Дністровською окружною прокуратурою вживають заходи у сфері охорони дитинства.

Упродовж 2021-2022 років скеровано до суду 11 обвинувальних актів відносно жителів Дністровського району, за фактами злісного ухилення від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів), за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.164 КК України.

14:31 07.07.2022

Стартувала інформаційна кампанія Держпраці «Виходь на світло»

Стартувала інформаційна кампанія Держпраці «Виходь на світло»

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця - це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави! Саме тому, з 1 липня Держпраці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!». Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків. Кампанія реалізується за підтримки проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці». Більше інформації на сайті Держпраці та інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua .

16:02 04.07.2022

Чи повернули педагогам 56-денну відпустку?

Чи повернули педагогам 56-денну відпустку?

Як відомо, 1 липня ВРУ прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації трудових відносин» (законопроект від 05.04.2022 № 7251). Він передбачає, зокрема, внесення змін до ч. 1 ст. 12 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану». Положення цієї норми змінюють на таке:

15:41 04.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь