A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

БРАТИ-ВІЙСЬКОВІ ПРИКРИВАЮТЬ ВІД УДАРІВ З НЕБА

БРАТИ-ВІЙСЬКОВІ ПРИКРИВАЮТЬ ВІД УДАРІВ З НЕБА

Брати 33-річний Олександр та 30-річний Юрій народилися у Санківцях у сім’ї Галини Дмитрівни та Василя Михайловича Семенюків. Хлопці росли дружними та згуртованими, відповідальними та цілеспрямованими. Можливо, тому їхні долі дуже схожі і життєві шляхи пролягають зовсім поруч, ніби дві паралелі.

14:51 19.10.2022

Відбулася онлайн-нарада

Відбулася онлайн-нарада

18 жовтня 2022 року відбулася онлайн - нарада з відповідальними працівниками відділів освіти територіальних громад Чернівецької області щодо належної організації та проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році.

16:30 18.10.2022

Опорні заклади освіти Клішковецької територіальної громади отримали фінансову підтримку від МФ ЮНІСЕФ.

Опорні заклади освіти Клішковецької територіальної громади отримали фінансову підтримку від МФ ЮНІСЕФ.

П"ять опорних закладів освіти Клішковецької територіальної громади отримали фінансову підтримку від міжнародного фонду ЮНІСЕФ, а саме Клішковецький, Клішковецький ім. Леоніда Каденюка, Шиловецький, Перебиковецький і Полянський, у розмірі трьох тисяч доларів. Ці гроші передбачені  на ремонт, придбання техніки та підготовку до опалювального сезону.

16:18 18.10.2022

ЗАБОРОНА СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ ТРАВИ

ЗАБОРОНА СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ ТРАВИ

Із настанням осені та початком робіт на присадибних ділянках природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Суха трава швидко і легко загоряється від сірника, цигарки.

13:31 18.10.2022

Вітаємо ПОТАПЕНКО ОЛЕГА ВАСИЛЬОВИЧА !

Вітаємо ПОТАПЕНКО ОЛЕГА ВАСИЛЬОВИЧА !

Житель села Малинці Клішковецької територіальної громади ПОТАПЕНКО ОЛЕГ ВАСИЛЬОВИЧ згідно наказу Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія ЗАЛУЖНОГО нагороджений Почесним нагрудним знаком — «За взірцевість у військовій службі» ІІІ ступеня за високі показники у бойовій підготовці.

12:11 14.10.2022

З Днем захисника України, Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці !

З Днем захисника України, Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці !

Шановна громадо! Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисника України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Наші захисники довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Вони гідно зустріли ворога, показали свою міць і незламність. Захисники України – опора держави, спокій наших домівок, спокій близьких, все це сьогодні у надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги! Щиро зичу Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба!

09:27 14.10.2022

За лікарняними і декретними допомогами звернулись вже 1,8 мільйона українців

За лікарняними і декретними допомогами звернулись вже 1,8 мільйона українців

Близько 1,8 мільйона застрахованих українців звернулись до Фонду соціального страхування України за допомогами упродовж трьох кварталів 2022 року. ФССУ нарахував для них 12,9 мільйона гривень допомог – зокрема, допомог по тимчасовій втраті працездатності, у зв’язку із вагітністю та пологами, а також на поховання.

10:59 13.10.2022

Державний аграрний реєстр: відповіді на поширені запитання

Державний аграрний реєстр: відповіді на поширені запитання

До 15 листопада триває подання заявок для отримання субсидії на одиницю оброблювальних угідь та дотації для агровиробників, що утримують від 3 до 100 корів. Подати таку заявку можна в Державному аграрному реєстрі (ДАР). Обмежень щодо форми власності немає: претендувати на таку субсидію можуть і фізичні, і юридичні особи, і комунальні підприємства. До реєстру вже надійшло понад 15 тис. заявок більш ніж на 1 млрд грн, із них опрацьовано більше 5 тис. заявок.

11:20 12.10.2022

ПОДЯКА ГРОМАДИ.

ПОДЯКА ГРОМАДИ.

Клішковецька громада ЩИРО ДЯКУЄ хлопцям, які безкоштовно проводять ремонт автомобілів, що  відправляються на передову, а саме:  Вергельцю Сергію В’ячеславовичу, Недорубану Дмитру Вікторовичу, Присяжнюку Олександру Олександровичу, Мельничуку Денису Юрійовичу, Крикливому Віталію Тимофійовичу, Бабину Дмитру Олександровичу, Морозу Владиславу Дмитровичу.

16:52 11.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь