A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Внаслідок бойових дій постраждали 573 працівники, 177 з них загинули

Внаслідок бойових дій постраждали 573 працівники, 177 з них загинули

З початку війни на підприємствах України зафіксовано 573 постраждалих внаслідок бойових дій працівників (+11 за останній тиждень). З них під час виконання трудових обов’язків через збройну агресію росії загинуло 177 українців. Найбільша кількість потерпілих серед працівників підприємств, зареєстрованих:

14:42 27.09.2022

Просто і зручно: ЦНАП Клішковецької сільської ради - один із  37 ЦНАПів Чернівецької області, де працює шеринг цифрових документів

Просто і зручно: ЦНАП Клішковецької сільської ради - один із 37 ЦНАПів Чернівецької області, де працює шеринг цифрових документів

Для замовлення та отримання адміністративних послуг більше не потрібно носити з собою паперовий документ та робити його ксерокопії. Достатньо мати його в застосунку «Дія».

14:36 27.09.2022

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

У вівторок та середу 27 і 28 вересня  у селі Клішківці біля  школи ім. Леоніда Каденюка( вхід зі сторони спортзали) проводиться ЗБІР необхідного для відправлення БУСа з гуманітарною допомогою на передову для хлопців з нашої громади.                                                                                                Збираємо продукти харчування:  картоплю, борщові набори (капуста, морква, буряк), консервовані огірки і помідори, салати, каші, тушонки в 0,5 л. (м’ясні, рибні),  цукор, кава, чай, печиво, цукерки, лимони, мінеральну воду , а також ліки, одноразові станки для бриття, вологі серветки, тощо. ВІДПРАВЛЯЄТЬСЯ БУС у четвер  о 09:00 год. 

12:21 27.09.2022

Розширено коло осіб, які мають право на виплату пенсії

Розширено коло осіб, які мають право на виплату пенсії

Набрали чинності зміни до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», що дають право на продовження виплати пенсії при укладенні контракту про проходження служби цивільного захисту.

11:53 27.09.2022

Як отримати гранти на теплиці і сади: пояснення, уточнення та рекомендації фахівців

Як отримати гранти на теплиці і сади: пояснення, уточнення та рекомендації фахівців

Міністерство аграрної політики та продовольства України продовжує опрацьовувати заявки з надання грантів у рамках урядової програми «єРобота» зі створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства та створення теплиць.Як отримати гранти на теплиці і сади: пояснення, уточнення та рекомендації фахівців

11:51 27.09.2022

«Не дай Боже щось, то відразу повідомимо»: на Буковині створюють пости радіаційного спостереження

«Не дай Боже щось, то відразу повідомимо»: на Буковині створюють пости радіаційного спостереження

Відповідне розпорядження видав голова ОВА Руслан Запаранюк, пише molbuk.ua. До переліку відповідних груп внесуть відповідних фахівців: викладачів математики, хімії, фізики, операторів електронно-обчислювальної техніки. За групами закріплять відповідні пости спостереження. Оцінювати радіаційний та хімічний фон будуть чотири рази на добу: о 06:00, 12:00, 18:00 та 00:00.

09:38 27.09.2022

НОВИНИ ФУТБОЛУ

НОВИНИ ФУТБОЛУ

У неділю, 25 вересня, відбулася гра кубка Чернівецької області з футболу між командами ФК Клішківці -"Воля" Чернівці. Гра відбулася за кубковою системою і проходила весь відведений для цього час. Після основного часу, який закінчився нічиєю (0:0), було проведено додатковий, який також закінчився нічиєю (0:0).За Регламентом переможець визначався в серії після матчевих 11-и метрових. Лише останній удар з позначкою нашого гравця вивів команду "Воля" в 1/8 фіналу. В підсумку (0:0), (0:0) і 4:5 по пенальті. Бажаємо командам плідної праці, успіхів, мирного неба та перемог! Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити такі змагання!

15:27 26.09.2022

Як стати добровольцем

Як стати добровольцем

Добровільні формування цивільного захисту є тимчасовим добровільним об’єднанням громадян, що утворюється під час загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій для виконання допоміжних робіт.

09:20 22.09.2022

ОБІГРІВАЙ ЖИТЛО БЕЗПЕЧНО!

ОБІГРІВАЙ ЖИТЛО БЕЗПЕЧНО!

З настанням холодної пори року люди починають використовувати для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Через порушення правил пожежної безпеки у побуті та при експлуатації систем опалення часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Щоб надалі запобігти пожежам та загибелі людей на них Дністровський районний відділ ГУ ДСНС у Чернівецькій області вкотре застерігає та наголошує на особистій відповідальності за власну безпеку та безпеку своїх осель.  Заходи безпеки при використанні печей:

11:39 21.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь