A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗБІР ДОПОМОГИ НАШИМ ВІЙСЬКОВИМ

ЗБІР ДОПОМОГИ НАШИМ ВІЙСЬКОВИМ

!!ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!! На протязі цього тижня (12-18.09) в с.Клішківці біля  ОЗО ім. Леоніда Каденюка( вхід зі сторони спортзали) проводитиметься збір необхідного для відправлення БУСа з гуманітарною допомогою на передову для хлопців з нашої громади.                                                                                                На прохання наших захисників просимо зібрати   продукти харчування:  картоплю, борщові набори (капуста, морква, буряк), консервовані огірки і помідори, салати, каші, тушонки в 0,5 л. (м’ясні, рибні),  цукор, кава, чай, печиво, цукерки, лимони,  мінеральну воду , а також ліки, одноразові станки для бриття, вологі серветки, тощо. Відправлення БУСа буде залежати від терміну збору даного переліку ??ПІДТРИМУЄМО НАШИХ ХЛОПЦІВ! ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ??

12:58 12.09.2022

ЗВЕРТАТИСЬ ЗА ПЕНСІЄЮ МОЖНА НЕЗАЛЕЖНО ВІД МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ЧИ РЕЄСТРАЦІЇ. 

ЗВЕРТАТИСЬ ЗА ПЕНСІЄЮ МОЖНА НЕЗАЛЕЖНО ВІД МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ЧИ РЕЄСТРАЦІЇ. 

Вирішити питання пенсійного забезпечення можна незалежно від свого місця реєстрації та перебування на пенсійному обліку. Територіальні органи Пенсійного фонду України здійснюють прийом та обслуговування осіб, які звертаються до сервісних центрів, та надають широкий спектр послуг мешканцям всієї території України.

10:49 12.09.2022

Чернівецький обласний центр зайнятості інформує

Чернівецький обласний центр зайнятості інформує

Фахівці служби зайнятості навчатимуть практичних навиків складання бізнес-плану. 27 вересня 2022 року о 10.00 годині у Чернівецькій міській філії обласного центру зайнятості відбудеться семінар-тренінг на тему «Як скласти бізнес-план для отримання мікрогранту на відкриття або розвиток власної справи».

10:48 12.09.2022

Додаткові ресурси для розвитку

Додаткові ресурси для розвитку

На порталі Дія можна подати заявку на отримання гранту від держави на розвиток бізнесу. Найближчий дедлайн по грантам на власну справу – 18 вересня.

10:50 09.09.2022

З Першовереснем! З Днем Знань!

З Першовереснем! З Днем Знань!

Дорогі школярі, вчителі та батьки! І знову 1 вересня - День знань і старт нового навчального року. Бажаємо, щоб цей день не був причиною для смутку, печалі, а запам'ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами, прагненням до нових знань та відкриттів.

09:33 01.09.2022

Черговий автомобіль СІМБА від Клішковецької громади доставлено до Збройних Сил України

Черговий автомобіль СІМБА від Клішковецької громади доставлено до Збройних Сил України

Черговий автомобіль СІМБА від Клішковецької громади доставлено до Збройних Сил України, у військову частину, де служить В’ЯЧЕСЛАВ, житель села Клішківці. Дякуємо всім жителям Клішковецької громади, хто долучився до збору коштів, хто збирав їх, а також хлопцям із Зарожан і Хотина, які безкоштовно відремонтували авто.

17:58 31.08.2022

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА СЕСІЯ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА СЕСІЯ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

31 серпня 2022 року у залі засідання сільської ради відбулося пленарне засідання 19-ої сесії Клішковецької сільської ради VІІІ скликання. На сесії були присутні 18 депутат сільської ради.  До початку роботи сесії сільський голова Дронь Віктор Васильович вручив Грамоти сільської ради за активну участь у волонтерському русі, патріотизм, доброчинність, організацію підтримки та забезпечення надійного тилу для військовослужбовців Збройних Сил України Палагнюк Ніні Степанівні, Боднар Надії Сергіївні, Марковському Василю Миколайовичу, Галичанській Олені Євгенівні. На сесії було розглянуто 14 питань.

16:19 31.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь