A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Всесвітнім днем пошти!

З Всесвітнім днем пошти!

Пошта – це невід’ємна частина цивілізованого суспільства, один з найважливіших елементів інфраструктури держави. Це унікальний вид зв’язку, який дозволяє переправляти в будь-яку точку світу не просто інформацію, а й матеріальні об’єкти, і в цьому сенсі пошта абсолютно незамінна. Забезпечуючи надійний зв’язок між селами, містами, країнами, континентами, ви об’єднуєте людей, розділених тисячами кілометрів.

13:30 09.10.2022

Жителі села Малинці, з храмовим святом вас - з днем Святого Івана Богослова!

Жителі села Малинці, з храмовим святом вас - з днем Святого Івана Богослова!

Нехай це свято дарує кожному з вас радість і мир, зміцнює у витривалості й вірі, захистить у годину негоди своїм покровом і збереже нашу громаду у любові, вірі та єдності! Нехай це урочисте свято принесе добро і достаток до ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє. Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує нам мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх нас на добрі справи на благо та добробут наших родин, нашої громади та нашої України!

08:41 09.10.2022

Планується будівництво астрономічної обсерваторії "Клішківці"

Планується будівництво астрономічної обсерваторії "Клішківці"

Сьогодні 7 жовтня 2022 року напередодні 25-и річчя здійснення польоту у космос Героя України Леоніда Каденюка (19 листопада 1997 року), відбулося перше засідання організаційного комітету  «Астрономічна  обсерваторія «Клішківці»».  Ініціатором будівництва  обсерваторії  стала  Мельничук Наталія Володимирівна.

18:26 07.10.2022

Атмосфера творчості, гармонії та краси

Атмосфера творчості, гармонії та краси

У Клішковецькій територіальній громаді відкриті два класи від Хотинської художньої школи, керівником якої є клішківчанин Піхут Олександр Миколайович.У двох класах, 1-ому і 3-ьому, навчаються 24 дітей. Олександр Миколайович також веде образотворчий гурток при Клішковецькому центрі культури, дозвілля, туризму та спорту,  учасники якого постійно беруть участь у конкурсах.На заняттях завжди панує атмосфера творчості, гармонії та краси.

15:38 05.10.2022

БУТИ СВІДОМИМ НІКОЛИ НЕ РАНО

БУТИ СВІДОМИМ НІКОЛИ НЕ РАНО

Чого навчає сучасна школа? Школа надає дитині різні вміння. Головне її завдання - не тільки забезпечення знаннями, бо вони дуже мінливі в сучасному світі. Нове завдання школи - навчити дітей, як знання і навички втілювати в життя. Володіючи елементарними навичками поведінки в надзвичайних ситуаціях, вихованці нової україської школи стають більш пильними та уважними. Так, Нижник Нікіта, учень 3-А класу опорного закладу освіти "Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів", зумів запобігти пожежі на сусідньому обійсті. Побачивши небезпеку, хлопчик негайно забив на сполох та покликав дорослих на допомогу. Завдяки Нікіті вдалося вчасно викликати пожежну службу та запобігти лиха. Господарі врятованого будинку щиро завдячують герою. Зі словами вдячності до нашого закладу освіти прибула й пожежна служба.

10:48 05.10.2022

Компенсація за безкоштовне розміщення переселенців збільшиться у двічі з 1 жовтня

Компенсація за безкоштовне розміщення переселенців збільшиться у двічі з 1 жовтня

Повномасштабна війна проти України. яка триває вже сьомий місяць, змушує українців ставати внутрішньо переміщеними особами. Люди покидають своїх рідних, свої домівки, своє життя та їдуть у більш безпечні регіони країни в пошуках мирного неба над головою.

14:32 04.10.2022

Чергова перемога  у конкурсі!

Чергова перемога у конкурсі!

30 вересня у місті Чернівці відбувся професійний Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв "ДЖЕРЕЛО НАДІЙ", де учениці Клішковецьких опорних закладів - Марія Гайдамащук та Елізабет Руснак отримали 3 премію, а Вікторія Деордійчук - 1 премію фестивалю - конкурсу. Учениця Полянського опорного закладу Ткач Аміна  отримала 3 премію конкурсу.

12:11 04.10.2022

Розмір допомоги від ФССУ за один день лікарняного зріс до 428 гривень

Розмір допомоги від ФССУ за один день лікарняного зріс до 428 гривень

Попри воєнний стан допомога від Фонду соціального страхування України на час лікування продовжує зростати. За підсумками восьми місяців 2022 року за кожен день перебування на лікарняному ФССУ у середньому виплачує допомогу у розмірі 428,37 гривні – це на 15,9% більше, ніж за той же період минулого року.

11:01 04.10.2022

Збільшився розмір щомісячних компенсацій за здійснення догляду за потерпілими

Збільшився розмір щомісячних компенсацій за здійснення догляду за потерпілими

З 01 жовтня було збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України. Виплати за цим напрямом збільшились у зв’язку із зростанням з 01 жовтня 2022 року розміру мінімальної заробітної плати з 6 500 грн до 6 700 гривень.

10:48 04.10.2022

В Україні цьогоріч не відбудеться осіннього призову на строкову військову службу.

В Україні цьогоріч не відбудеться осіннього призову на строкову військову службу.

Президент України скасував осінній призов громадян України на строкову військову службу. Також відкладено звільнення у запас військовослужбовців. Процес відновлять після оголошення демобілізації. Про це йдеться в Указі Президента України №678/2022 від 30 вересня 2022 року “Про внесення змін до Указу Президента України від 29 грудня 2021 року № 687/2021”. Як пише УНІАН, президент вніс зміни до указу №687/2021 "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2022 році".

10:41 04.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь