КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Вітаємо переможців першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

Дата: 22.02.2023 12:13
Кількість переглядів: 415

Для педагогів  закладів освіти Клішковецької територіальної громади Ольги Гончар, Наталії Гуйван, Галини Кушнір, Олександра Козачка перший тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»  став ще однією сходинкою до вершин професійної майстерності, відкрив багато нових граней їхнього педагогічного досвіду, став школою самоствердження і самовираження. Складними й напруженими були конкурсні дні, кожен із учасників  показав високий  фаховий та професійний рівень, щедро ділився з колегами своїми педагогічними здобутками, демонстрував нові педагогічні ідеї, шукав свою педагогічну стежку до душі й серця кожного учня під час проведення конкурсного уроку.  У марафоні педагогічних ідей і думок  швидко пролетіли  конкурсних дні. Всі тривоги уже позаду, підсумки конкурсу підбито…

За рішенням журі конкурсу Ольга Гончар, учитель ОЗО «Шиловецький ЗЗСО І –ІІІ ст.», нагороджена дипломом Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації за ІІ місце у першому турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» в номінації «Початкова освіта», грошовою премією та подарунковою карткою. У номінації «Фізична культура» фіналістка конкурсу Галина Кушнір, вчитель Клішковецького ОЗО ім. Л. Каденюка, нагороджена дипломом Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації за креативний підхід до виконання конкурсних випробувань та педагогічну майстерність. Учасники обласного конкурсу «Учитель року – 2023» учителі ОЗО «Полянський ЗЗСО І –ІІІ ступенів – ЗДО» Наталія Гуйван у номінації «Початкова освіта» та Олександр Козачок у номінації «Фізична культура», нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.
       Від імені відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму і соціального захисту  населення Клішковецької сільської ради та всієї педагогічної спільноти щиро вітаємо наших кращих вчителів з  високими здобутками в конкурсі та перемогою! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. Нехай кожен день приносить Вам, шановні колеги, радість і задоволення від зробленого, а ваші  щирість і талант знаходять відгук у серцях ваших вихованців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь