A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Парад квітів біля школи» - Всеукраїнський конкурс зовнішнього озеленення закладів освіти

«Парад квітів біля школи» - Всеукраїнський конкурс зовнішнього озеленення закладів освіти

З метою сприяння розвитку дослідницької роботи в закладах загальної середньої освіти, виявлення і розповсюдження кращого досвіду із зовнішнього озеленення, збільшення видового та кількісного складу квітково-декоративних рослин відкритого ґрунту, розвиток в учнів почуття дбайливого господаря закладу, в якому вони навчаються, залучення дітей та підлітків до розробки проєктів озеленення навчальних закладів та практичне впровадження цих проєктів вихованці гуртків Клішковецького опорного закладу імені Леоніда Каденюка та ОЗО «Клішковецький ЗЗСО  І-ІІІ ступенів» взяли участь і стали переможцями обласного етапу Всеукраїнського конкурсу зовнішнього озеленення закладів освіти «Парад квітів біля школи».

13:11 28.12.2022

Відкрито збір коштів на автомобіль для нашого захисника.

Відкрито збір коштів на автомобіль для нашого захисника.

Шановні мешканці Клішковецької територіальної громади, відкрито збір коштів на придбання автомобіля для нашого захисника клішківчанина Дзекцера Сергія Миколайовича, який в даний час на передовій у Авдіївському напрямку (протитанковий взвод), де йдуть запеклі бої, боронить нас з вами від російської агресії. Прохання підключитися сусідам, однокласникам, родичам і всім небайдужим. Сергій дійсно заслуговує нашої з вами підтримки. ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ!!!

13:03 28.12.2022

Ластівка – символ щасливого родинного життя…

Ластівка – символ щасливого родинного життя…

У 2022 році птахом року обрано Ластівку міську (Delichon urbica), яку ще називають білогурка. З метою привернення уваги учнівської молоді до проблем охорони птахів та їх природних біотопів, залучення учнів до активної природоохоронної роботи комунальний заклад «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» провів організаційну роботу по залученню педагогів, учнів та вихованців закладів освіти до участі у Всеукраїнському конкурсі «Птах року – 2022».

12:27 28.12.2022

ПОДАРУНКИ ВІД НЕБАЙДУЖИХ

ПОДАРУНКИ ВІД НЕБАЙДУЖИХ

Наближаються Новорічні Свята, які несуть із собою надію на мир, віру у хороше майбутнє та радість і щастя. Усі діти на нашій українській землі дуже чекають цих свят, моляться про те, щоби швидше закінчилася війна, і на нашій Україні засяяло сонце МИРУ і благополуччя.

11:42 28.12.2022

Нові здобутки юних екологів Клішковецької територіальної громади

Нові здобутки юних екологів Клішковецької територіальної громади

У листопаді - грудні 2022 року юні екологи закладів загальної середньої освіти Клішковецької територіальної громади взяли участь у Всеукраїнському еколого-натуралістичному поході «Біощит», заочному конкурсі «Ліси для нащадків», заочному Всеукраїнському конкурсі «Вчимося заповідувати», які проводилися з метою формування екологічної культури підростаючого покоління, удосконалення форм і методів трудового навчання і виховання, залучення до активної природоохоронної діяльності.

10:11 23.12.2022

Запорука високого професіоналізму – перемога педагогів  у Всеукраїнських конкурсах

Запорука високого професіоналізму – перемога педагогів у Всеукраїнських конкурсах

У листопаді 2022 року проведено І (обласний) заочний етап Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти, з метою покращення науково-методичного забезпечення, підвищення якості позашкільної еколого-біологічної освіти учнівської молоді, розвитку творчого потенціалу педагогів, поширення інноваційних досягнень, передового педагогічного досвіду, у якому взяли участь  Мельник Ольга Борисівна та Мельник Дмитро Сергійович, педагоги ОЗО «Полянський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти» Клішковецької сільської ради.

10:07 23.12.2022

Допомога  за один день лікарняного зросла на 58,7 гривні

Допомога  за один день лікарняного зросла на 58,7 гривні

Попри воєнний стан допомога від Фонду соціального страхування України на час лікування продовжує зростати. За підсумками одинадцяти місяців 2022 року за кожен день перебування на лікарняному ФССУ у середньому виплачує допомогу у розмірі 431,42 гривні – це на 58,7 гривні більше, ніж за той же період минулого року.

09:30 23.12.2022

ФССУ погасив заборгованість з лікарняних і декретних допомог

ФССУ погасив заборгованість з лікарняних і декретних допомог

Сьогодні Фондом соціального страхування України було погашено заборгованість з виплати допомог по тимчасовій втраті працездатності і по вагітності та пологах. Виплати вчасно та в повному обсязі здійснюються на всій території України, де це можливо в умовах воєнного стану і бойових дій.

09:28 23.12.2022

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДВОТУРОВОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДВОТУРОВОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ

З 19 по 20 листопада 2022 року учні закладів загальної середньої освіти Клішковецької територіальної громади взяли участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Козацькому роду нема переводу». 

10:26 22.12.2022

Пічне опалення: правила безпеки

Пічне опалення: правила безпеки

Із настанням холодної пори року у Дністровському районі почастішали пожежі з порушенням правил експлуатації пічного опалення, тому нагадуємо, щоб запобігти пожежі у своїй оселі та зберегти життя, майно.

15:23 19.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь