A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чергову гуманітарну допомогу від Шиловецького старостинського округу доставлено на передову.

 - Наші захисники отримали подарунки та різні різдвяні гостинці: теплі панчохи, шапки, рукавиці; гігієнічні серветки;  ліки; шоколадки; чай та каву; м‘ясо з печі - 100 літрів; галушки - 110 літрів; салати з буряка та олів‘є - 100 літрів; баба з печі - 50 літрів; начинка - 70 літрів; хліб домашній; завиванці, та щиро дякували всім. Слідуючий вантаж будемо готувати на Василя,- сказав староста Юрій ЖЕЙЛИК.

15:00 05.01.2023

Мешканці Полянського старостинського округу відправили чергову партію домашніх гостинців для наших захисників

"Щоразу, після "відбою", ніби щось важке падає з душі й виростають крила від вдячності Богу та нашим героям ЗСУ!" Учні, батьки, а також вчителі  ОЗО "Полянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів", відправили чергову партію домашніх гостинців для наших захисників: домашню випічку, смачну кутю, вареники, млинці, салат «Олів‘є», оселедець, печиво та цукерки. Також діти намалювали патріотичні малюнки та написали листи-подяки з побажаннями якнайшвидшої перемоги та повернутися додому живими.

14:00 05.01.2023

Рухотинський старостинський округ відправив на передову Різдвяні посилочки

Мешканці Рухотинського старостинського округу  відправили новою поштою Різдвяні посилки з продуктами харчування та домашніми тортиками, виготовленими з любов"ю,  для наших захисників. 

12:44 05.01.2023

ФССУ передає функції соціального страхування до Пенсійного фонду

Функції та завдання Фонду соціального страхування України за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку передаються Пенсійному фонду України.

12:43 05.01.2023

Чергова гуманітарна допомога від Марчука.

Чергову гуманітарну допомогу надав власник торгового дому "Ритуал" в селі Клішківці Марчук Володимир Олександрович. Волонтери Клішковецької громади вдячні за медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування, які вкрай необхідні для відправлення нашим хлопцям на передову.

10:51 04.01.2023

Свої перемоги присвятили загиблим героям.

3 січня в приміщенні Хотинського спорткомплексу розпочалась чергова відкрита першість з футзалу серед юнаків 2006-2008 р.н. В чемпіонаті приймають участь вісім команд і грають за круговою системою по вівторках  на протязі зимових  канікул.  Юнацька команда села Клішківці  провела дві зустрічі  з однолітками з села Рокитне Чернівецького району та командою ДЮСШ  міста Хотин. В обох цих матчах наші юні спортсмени святкували перемоги - 5:3 та 6:0. Свої перемоги вони присвятили нашим Героям : Хомандяку Роману Михайловичу і Ніврянському Олегу Анатолійовичу, яких в цей день провели в останню дорогу.

20:39 03.01.2023

Сьогодні,  03 січня Клішковецька громада попрощалася з двома своїми кращими синами, які поклали життя за свободу та незалежність України.

У селі Шилівці попрощалися  з мужнім захисником  НІВРЯНСЬКИМ ОЛЕГОМ АНАТОЛІЙОВИЧЕМ, який  28 грудня 2022 року, захищаючи Україну від російської агресії, під містом Бахмут Донецької області отримав смертельне поранення не сумісне з життям.

17:48 03.01.2023

Сьогодні,  03 січня Клішковецька громада попрощалася з двома своїми кращими синами, які поклали життя за свободу та незалежність України.

Сотні людей у селі Клішківці  провели в останню дорогу  мужнього воїна прикордонника, РОМАНА МИХАЙЛОВИЧА ХОМАНДЯКА, який 28 грудня 2022 року, захищаючи Україну від російської агресії, загинув в селі Чернещина Ізюмського району Харківської області.

17:38 03.01.2023

Привітання сільського голови з Новим 2023 роком

Дорога Клішковецька громадо! Вітаю всіх з Новим 2023 роком!  Бажаю щоб Новий рік приніс нам довгоочікувану та омріяну Перемогу. Захоплююсь та дякую усім, хто приймаючи участь у волонтерському русі громади, докладає максимум зусиль для її наближення. У 2023 році на нас чекає багато роботи. Однак ми гідно подолаємо усі виклики, адже повномасштабна війна згуртувала нас і зробила сильнішими. У ворога нічого не вийде. Дякую наших хлопцям захисникам, що зводять нанівець усі плани агресора. Бажаю у новому році всім натхнення, сил і міцної віри. Нехай панує мир і добро! Ми вистоїмо та переможемо! Безпечних і спокійних свят! З повагою сільський голова Віктор ДРОНЬ

09:00 01.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь