A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

10:23 22.11.2022

З 1 грудня житлові субсидії та пільги призначатимуть органи Пенсійного фонду України

Пенсійний фонд України у жовтні та листопаді виплатив українцям субсидії за вересень та жовтень, які були призначені органами соціального захисту населення. Починаючи з 1 грудня 2022 року Пенсійний фонд України буде не лише виплачувати, а й призначати житлові субсидії та пільги: тобто громадяни, які витрачають на оплату комунальних послуг більше, ніж 15% сукупного місячного доходу домогосподарства, з 1 грудня для призначення субсидії мають звертатися до органів Пенсійного фонду України. При цьому людина може самостійно обрати до якого саме сервісного центру Фонду їй зручно звернутися. Це не залежить від місця її офіційної реєстрації.

16:25 21.11.2022

Сьогодні жителі села Перебиківці відзначають храмове свято - День Архістратига Михаїла.

Щиро вітаємо громаду села Перебиківці  із Храмовим святом - Днем Архістратига Михаїла! Нехай під його небесним покровительством зростають молоді покоління,  аби економічними здобутками, яскравим натхненням та працею і надалі славити село Перебиківці.  Всі разом — ми єдина і велика сім’я, яка вірить у добро і своїми благими вчинками прагне створити зручні й комфортні умови для життя.

10:08 21.11.2022

З Днем працівників сільського господарства!

День працівників сільського господарства - це свято людей праці, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, але й людську долю. Від щирого серця дякуємо вам -  хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва, за те, що ви зберегли і примножили традиції українського села, за самовіддану працю, щедрість душі, теплоту сердець, любов до свого рідного краю, до своєї землі. Бажаємо доброго здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди і радості , благодатної ниви і щедрих врожаїв. Мирного неба та Божого благословення Вам та Вашим родинам!

16:28 20.11.2022

У день 25-річчя початку космічного польоту Леоніда Каденюка відбулося покладання квітів до пам’ятника першому космонавту України

19.11.22 у Клішківцях на батьківщині першого космонавта незалежної України, біля пам'ятника Герою України астронавту Леоніду Каденюку відбувся урочистий мітинг з нагоди 25-ої річниці польоту у космос.

15:34 20.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь