A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

На Буковині заборонили новорічну ілюмінацію та освітлені реклами: кому та на який період

В області заборонили використання усіх видів зовнішнього освітлення під час комендантської години (тобто з півночі до п’ятої години ранку). Таке рішення ухвалили на засіданні Ради оборони, повідомив голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, пише molbuk.ua. Обмеження діятимуть з 10 грудня по 25 січня 2023 року.

14:28 09.12.2022

До Дня Святого Миколая проводиться збір гуманітарної допомоги для відправлення на передову

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!!! У селі Клішківці до Дня Святого Миколая проводиться збір необхідного для відправлення БУСа з гуманітарною допомогою на передову для хлопців з нашої громади. На їх прохання збираємо ТЕПЛІ НОСКИ, РУКАВИЦІ, ТЕРМОБІЛИЗНУ, продукти харчування:

14:19 09.12.2022

ЧЕРГОВИЙ АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ НАШОГО ЗАХИСНИКА ПЕРЕДАНО.

Наш захисник, клішківчанин ПРОДАН Едуард отримав автомобіль, придбаний для нього та його бойових побратимів. Щиро дякуємо усім, хто долучився до збору коштів! Добро - це легко! Наближаймо перемогу разом!!!

12:06 09.12.2022

Переможці обласної конференції Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

З метою підвищення якості національно-патріотичного виховання дітей і молоді засобами краєзнавства, виявлення юних обдарувань та сприяння розвитку їх творчої особистості  з 07 листопада до 07 грудня 2022 року проведено обласну конференцію Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна».

10:25 09.12.2022

Зустріч з представниками ВПО громади з питань попередження незадекларованої праці та захисту працівників під час воєнного стану

Сьогодні Клішковецьку громаду відвідала заступник начальника Управління інспекційної діяльності у Чернівецькій області Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці - начальник відділу з питань праці північно-східного напрямку Корева Ліна Петрівна .

14:39 08.12.2022

Служителі «Карітас Чернівці» допомагають внутрішньо переміщеним особам влитися у нове для них оточення.

Сьогодні відбулася перша зустріч на тему миробудування у Клішковецькій громаді та видача продуктових наборів. Щиро вдячні Благодійний фонд "Карітас Чернівецької Єпархії" за усіляку допомогу та постійну підтримку для наших ВПО

14:35 08.12.2022

З 01 грудня в Україні зріс прожитковий мінімум та пов’язані з ним страхові виплати

З 01 грудня 2022 року в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 600 грн до 2 684 гривень. Відповідно зросла сума пов’язаних з ним одноразових допомог, які фінансуються Фондом соціального страхування України для потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також осіб, які мають право на виплати в разі втрати годувальника.Так, для осіб, у яких право на страхові виплати від Фонду настане з 01 грудня цього року, розмір допомоги складе:

11:26 08.12.2022

Участь у нараді організованої керівниками Дністровського району.

6 грудня 2022 року заступницею начальника Дністровської районної військової адміністрацїї Ларисою СЕЛЕЗНЬОВОЮ спільно з головою Дністровської районної ради Олександром ЯНЧАКОМ проведено нараду з міськими, селищним та сільськими головами району.

14:44 07.12.2022

6 грудня державне свято – День збройних сил України.

Шановні військовослужбовці, захисники України! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Збройних Сил України! Це свято кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, хто сумлінно виконує свій конституційний обов’язок, забезпечуючи оборону нашої рідної України.

19:08 06.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь