A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

ЗВІТ ДИРЕКТОРА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПЕРЕД ГРОМАДСЬКІСТЮ – 2023

Дата: 19.06.2023 12:00
Кількість переглядів: 380

Традиційно щороку у  червні в закладах освіти  Клішковецької територіальної громади проходять звіти керівників  перед громадськістю, відповідно до статті 30 Закону України «Про освіту», статей 27, 38 Закону України «Про повну загальну середню освіту», наказів  Міністерства освіти і науки України від 28. 01. 2005 № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійних навчальних закладів», від 23. 03. 2005 № 178 «Про затвердження  Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю», з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного та громадського контролю за прозорістю прийняття і виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності в закладі освіти.  

Освіта була і надалі залишається найвищим національним пріоритетом, основою для розвитку особистості, суспільства та держави. Скільки б подій не відбулося, все ж головним залишається те, чого  навчилися за рік, що зрозуміли, що змінили і чого досягнули. Це наполеглива спільна праця учасників освітнього процесу: педагогів, учнів та їхніх батьків, усієї громади.

14.06.2023 року у ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І –ІІІ ст.»  відбувся звіт директора закладу Надії БОДНАР. Присутні змогли пригадати шкільні події та успішні проєкти, що відбувалися впродовж 2022/2023 навчального року, а це – традиційні шкільні заходи і свята, заходи патріотичного виховання, правовиховна та волонтерська робота шкільного колективу, учнівське самоврядування, робота міжшкільних методичних спільнот, співпраця з вищими навчальними закладами, різноманітні майстер-класи, тренінги, семінари, конференції для вчителів та учнів, робота з обдарованими учнями, досягнення та зміцнення матеріально-технічної бази закладу.

ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І –ІІІ ст.» - це успішна сучасна школа, яка знаходиться на шляху постійного розвитку, передбачає створення умов для особистого розвитку та самореалізації кожного здобувача освіти. ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І –ІІІ ст.»  – це затишна домівка, в якій народжуються яскраві думки і розквітають дитячі таланти, де кожен учень, кожен учитель, кожен батько чи мати почувається господарем, де йому комфортно, де його почують, зрозуміють і підтримають.

Дякуємо колективу ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І –ІІІ ст.» та філії «Малинецький ЗЗСО І-ІІ ступеня – ЗДО» за наполегливу роботу і співпрацю впродовж навчального року!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь