A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Стартувала подача документів на мікрогранти в рамках урядової програми єРобота

Стартувала подача документів на мікрогранти в рамках урядової програми єРобота

З лютого 2023 року стартувала подача документів на мікрогранти в рамках урядової програми єРобота. За цією програмою можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу від 50 до 250 тис грн. Обов'язковою умовою є створення 1-2 нових робочих місць залежно від суми мікрогранту.

09:28 03.02.2023

Волонтерський рух ОЗО "Полянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ЗДО" в дії.

Волонтерський рух ОЗО "Полянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ЗДО" в дії.

Приорітетним напрямком виховної роботи в сучасних умовах - це виховання громадянина, патріота своєї держави. Саме під таким гаслом продовжує працювати волонтерський рух «Допомога ЗСУ». Цього тижня допомогу для наших захисників готували учні 10 та 8-А класів.

16:58 02.02.2023

УКРАЇНЦЯМ РОЗДАДУТЬ БЕЗКОШТОВНІ НАБОРИ ДЛЯ НОВОНАРОДЖЕНИХ

УКРАЇНЦЯМ РОЗДАДУТЬ БЕЗКОШТОВНІ НАБОРИ ДЛЯ НОВОНАРОДЖЕНИХ

Українці, у чиїх родинах недавно відбулося поповнення, можуть отримати безкоштовний набір з усім необхідним для малюка. Стартувала третя хвиля відповідного благодійного проєкту від фонду BGV Charity Fund за підтримки німецьких партнерів. Про яку допомогу йдеться?

16:54 02.02.2023

У ПОЖЕЖІ ЗАГИНУВ ЧОЛОВІК.

У ПОЖЕЖІ ЗАГИНУВ ЧОЛОВІК.

Пожежа сталася у житловому будинку у селі Клішківці ввечері 1 лютого. Загорання виникло в житловій кімнаті, вогонь поширився на ліжко та домашні речі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області:

16:43 02.02.2023

Відбулася презентація книги "Йому усміхалися зорі", присвячена Леоніду КАДЕНЮКУ

Відбулася презентація книги "Йому усміхалися зорі", присвячена Леоніду КАДЕНЮКУ

31 січня депутат Клішковецької сільської ради, засновниця і керівник Клішковецького шкільного історико-краєзнавчого музею «Буковина – край космічний», володарка нагрудної відзнаки «Зірка космонавта Каденюка» Наталія МЕЛЬНИЧУК презентувала книгу спогадів «Йому усміхалися зорі… Спогади сучасників про Першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка», присвячену нашому Леоніду Каденюку, славетному буковинцю, генерал-майору авіації, військовому льотчику-випробувачу, астронавту, Герою України, який відійшов у вічність 31 січня 2018 року.

16:43 01.02.2023

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту  науково-дослідницьких робіт учнів-членів міжшкільного учнівського наукового товариства «Ерудит»

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів міжшкільного учнівського наукового товариства «Ерудит»

З метою виявлення,  підтримки обдарованої молоді, стимулювання її творчого потенціалу, розвитку наукової та дослідницько-експериментальної діяльності слухачів Буковинської Малої академії наук учнівської молоді 25 січня 2023 року на базі опорного закладу освіти Клішковецької сільської  ради Дністровського району Чернівецької області «Клішковецький заклад загальної середньої освіти І –ІІІ ступенів» проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів міжшкільного учнівського наукового товариства «Ерудит». На Конкурс подано 16  науково-дослідницьких робіт учнів, які представляли ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ст.» та філію «Малинецький ЗЗСО І-ІІ ст. - ЗДО».

15:45 27.01.2023

Чергова поїздка на передову від Клішковецької громади.

Чергова поїздка на передову від Клішковецької громади.

Гуманітарну допомогу від громади передано нашим хлопцям, які захищають Україну на Луганському, Донецькому та Харківському напрямку. Відвідали всіх, хто вийшов на зв’язок. Це хлопці з Клішківців, Шилівців, Малинців та Рухотина. Всі дякували за теплі речі, за м'ясні консервації від Поляни (команда Вікторії Стрільчук), Клішківців (Андрій Деордійчук), Шилівців, за  хліб від господинь з Санківців, за солодощі і хліб від Рухотина, ліки від Володимира Марчука. Також дякували за павербанки та газові балони, які вкрай необхідні.

11:54 27.01.2023

 ОГОЛОШЕННЯ. На території Клішковецької громади буде працювати МОБІЛЬНА ОПТИКА

 ОГОЛОШЕННЯ. На території Клішковецької громади буде працювати МОБІЛЬНА ОПТИКА

ОГОЛОШЕННЯ. На території Клішковецької громади буде працювати МОБІЛЬНА ОПТИКА. Це спецавтомобіль, який обладнаний сучасним обладнанням для перевірки гостроти зору. Автомобіль буде працювати з 10:00 :

16:06 26.01.2023

Завершено збір коштів на автомобіль.

Завершено збір коштів на автомобіль.

Шановна громадо! Завершено збір коштів на автомобіль для підрозділу ЗСУ, у якому зараз служить клішківчанин  Сергій Дзекцер . Дякуємо кожному, хто відгукнувся і допоміг – часом, коштами, поширенням дописів, хто не пройшов повз. Нині завершено техогляд автомобіля, вирішено всі організаційні моменти  і передано по призначенню, де зараз дуже потрібен.

16:04 26.01.2023

Юні лісівники Клішковецької громади - найкращі в Україні

Юні лісівники Клішковецької громади - найкращі в Україні

З метою формування екологічної та економічної культури підростаючого покоління, удосконалення форм і методів трудового навчання і виховання, залучення до активної природоохоронної діяльності, у 2022 році проходили Всеукраїнські конкурси «Ліси для нащадків» та «Юннатівський зеленбуд». В ході практичних дій конкурсів та за підсумками журі фінального етапу нагороджено грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України переможців Всеукраїнського конкурсу школярів та учнівської молоді «Ліси для нащадків», за відтворення лісових ресурсів, допомогу у посадці лісу, збір лікарської сировини Мельник Ірину, ученицю 10 класу ОЗО «Полянський ЗЗСО І –ІІІ ступенів – ЗДО» та за практичні дії, створення нових лісів, лісопарків навколо населених пунктів, утримання зелених насаджень, вирощування посадкового матеріалу декоративних дерев, кущів, квітів під час Всеукраїнського конкурсу «Юннатівський зеленбуд» Барляк Мілану, ученицю 8 класу ОЗО «Полянський ЗЗСО І –ІІІ ступенів – ЗДО».

15:42 26.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь