A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ II ЕТАПУ  ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ  НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ БУКОВИНСЬКОЇ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ II ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ БУКОВИНСЬКОЇ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

Для кожного, хто приходить в Буковинську Малу академію наук учнівської молоді  з жагою до знань – це реальний шанс стати успішним, затребуваним, домогтися своєї заповітної мрії. Упродовж лютого команда юних науковців Клішковецької територіальної громади брала участь у II етапі Всеукраїнського конкурсу -  захисту науково – дослідницьких робіт учнів – членів БМАНУМ.

17:09 24.02.2023

Україна була, є і буде з Богом вільною, незалежною, нескореною!

Україна була, є і буде з Богом вільною, незалежною, нескореною!

 Клішковецька Церква Успіння Пресвятої Богородиці завжди приймала і приймає участь у волонтерському русі громади. У минулому році, коли почалася війна, прихожани віддали кошти у сумі 50 тис. грн, які були зібрані на ремонт церкви, волонтерам громади. Ці кошти були спрямовані на забезпечення продуктами харчування переселенців та жителів населених пунктів зони бойових дій. В цьому році кошти, які були зібрані прихожанами під час різдвяних свят у сумі 20 тис. грн, теж були передані на волонтерський рух громади, а також 3 тис. грн. на пальне для автотранспорту, що перевозив гуманітарну для хлопців з нашої громади, які в даний час перебувають на передовій. Також церква опікується сім'єю прихожанки Божик Ніни, син Андрій якої був важко поранений на передовій і в даний час перебуває на лікуванні у Львові.

15:21 24.02.2023

Призначено поліцейського офіцера Клішковецької громади

Призначено поліцейського офіцера Клішковецької громади

Призначено поліцейського офіцера Клішковецької громади - старшого лейтенанта НАГАВИЧКА ЮРІЯ  ВАСИЛЬОВИЧА, 25.10.1987 р.н., який має  семирічний стаж роботи в правоохоронних органах, вищу освіту (юридичний відділ ЧНУ ім. Ю.Федьковича), родом із села Керстенці, де і проживає. Одружений. Батько двох дітей.  Моб.тел. - 0931026066

16:03 23.02.2023

Вітаємо переможців першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

Вітаємо переможців першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

Для педагогів  закладів освіти Клішковецької територіальної громади Ольги Гончар, Наталії Гуйван, Галини Кушнір, Олександра Козачка перший тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»  став ще однією сходинкою до вершин професійної майстерності, відкрив багато нових граней їхнього педагогічного досвіду, став школою самоствердження і самовираження. Складними й напруженими були конкурсні дні, кожен із учасників  показав високий  фаховий та професійний рівень, щедро ділився з колегами своїми педагогічними здобутками, демонстрував нові педагогічні ідеї, шукав свою педагогічну стежку до душі й серця кожного учня під час проведення конкурсного уроку.  У марафоні педагогічних ідей і думок  швидко пролетіли  конкурсних дні. Всі тривоги уже позаду, підсумки конкурсу підбито…

12:13 22.02.2023

Підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» та «Українські сувеніри»

Підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» та «Українські сувеніри»

Чернівецький обласний  центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді на базі Чернівецького краєзнавчого музею провів організаційну роботу по залученню вихованців закладів освіти  до участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» та «Українські сувеніри», на якому було представлено біля 500 робіт учнів закладів загальної середньої, позашкільної освіти усіх районів Чернівецької області, міста Чернівці і Новодністровськ, серед них 29 робіт учнів закладів загальної середньої освіти Клішковецької територіальної громади. 

16:51 21.02.2023

Чергова поїздка на передову від Клішковецької громади

Чергова поїздка на передову від Клішковецької громади

Гуманітарну допомогу від громади передано нашим хлопцям, які захищають Україну на Луганському, Донецькому та Харківському напрямку. Зустрічалися з нашими захисниками з  сіл Рухотин, Поляна, Млинки, Клішківці, Шилівці.  Відвідали всіх, хто вийшов на зв’язок, декого  -вперше.   Хлопці дякували далекобійникам за генератор, традиційно - за хлібні випічки,  м'ясні консервації, вареники, котлети, домашнє сало, паштети, салати - жителям села Поляна (команда Вікторії Стрільчук і  учні, вчителі та батьки Полянського ЗЗСО), за м’ясні консерви, солодощі від господинь Рухотина, за салати, голубці, вареники, налисники, рибу та інші домашні страви і домашній хліб, власнику та колективу «Мафес» , учням та вчителям Клішковецького  ЗЗСО (гімназія)  за продукти, каву, солодощі; за  ліки -  волонтерам з Іспанії та "БО "МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "РУХ ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ" (Вікторія Літманз).

11:47 20.02.2023

Переможці щорічного Всеукраїнського пізнавального конкурсу "Я - Людина"

Переможці щорічного Всеукраїнського пізнавального конкурсу "Я - Людина"

З метою популяризації знань про нашу планету, про її різноманітність, знайомство молоді із звичаями, традиціями, цінностями, досягненнями та невдачами цивілізацій та народів світу для формування толерантного ставлення до відмінностей, які нас оточують відбувся IV Щорічний Всеукраїнський пізнавальний конкурс «Я - Людина». Гаслом до конкурсу є безсмертні слова Бернарда Шоу: «Тепер, коли ми навчилися літати в повітрі, як птахи, плавати під водою, як риби, нам не вистачає тільки одного: навчитися жити на землі, як люди».

12:48 16.02.2023

Клішковецький інклюзивно-ресурсний центр надає послуги дітям з особливими потребами  на здобуття освіти

Клішковецький інклюзивно-ресурсний центр надає послуги дітям з особливими потребами на здобуття освіти

Клішковецький інклюзивно-ресурсний центр є установою, метою якої є забезпечення права осіб з особливими потребами на здобуття освіти з урахування таких принципів, як повага та сприйняття індивідуальної особливості дітей, недопущення дискримінації та порушення прав дитини, конфіденційність.

17:12 15.02.2023

Хай талант ваш розцвітає під щасливою зорею…

Хай талант ваш розцвітає під щасливою зорею…

Обдаровані діти – це цвіт та майбутнє нації, інтелектуальна еліта, гордість і честь закладів освіти Клішковецької територіальної громади, України, її світовий авторитет… Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін – це визнання обдарувань учнів: їх знань, предметної компетентності, навичок пізнавальної, творчої діяльності. 12 лютого 2023 року в області завершилися найважливіші серед інтелектуальних змагань – учнівські олімпіади з базових дисциплін. У III (обласному) етапі в цьому році взяли участь 44 учні закладів освіти Клішковецької територіальної громади - переможці II (територіального) етапу з 17 навчальних дисциплін.

15:41 14.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь