A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

27 березня у Центрі економічного зростання Клішковецької територіальної громади відбулися громадські слухання щодо перейменування в селі Клішківці вулиці Млинської  на вулицю Вячеслава Білого. Ініціатором слухань була жителька села Клішківці Лідія Вальчук, яку обрали головуючою слухань. На слуханнях були присутні  17 чоловік, серед них старша дочка Анастасія. Всі присутні згадували яким добрим та відповідальним був Вячеслав.  У 2014 році став учасником АТО. А коли почалося повномасштабне вторгнення росії, він без вагань пішов захищати Україну і виконував свій військовий обов’язок до кінця.

09:48 30.03.2023

Юні дослідники Клішковецької громади-переможці обласного конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник»

Юні дослідники Клішковецької громади-переможці обласного конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник»

З метою залучення учнів віком від 9 до 11 років до науково дослідницької діяльності в галузі природознавства, виявлення і всебічної підтримки творчо обдарованих дітей, сприяння модернізації змісту науково дослідницької, пошукової, експериментальної та практичної діяльності, на базі КУ «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» 23 березня 2023 року проведено обласний конкурс експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник» у змішаному форматі: офлайн  та онлайн.

15:23 24.03.2023

Всеукраїнський екологічний конкурс «Вчимося заповідувати» - V етап

Всеукраїнський екологічний конкурс «Вчимося заповідувати» - V етап

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, за підтримки Департаменту екомережі та природно-заповідного фонду Міністерства екології та природних ресурсів України, Національного природного парку «Голосіївський», Українського товариства охорони природи та Асоціації природоохоронних територій України, провів щорічний Всеукраїнський екологічний конкурс «Вчимося заповідувати» - V етап.

14:46 23.03.2023

Непрацюючі члени малозабезпечених сімей можуть отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи

Непрацюючі члени малозабезпечених сімей можуть отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи

Непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, можуть отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною - її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків, зборів (обов’язкових платежів) і єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Отримати кошти на ведення підприємницької діяльності може непрацююча працездатна особа з числа членів малозабезпеченої сім’ї у разі її реєстрації як безробітної, на яку поширюються гарантії Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям». Для сприяння організації підприємницької діяльності центри зайнятості надають особам, які виявили бажання отримати фінансову допомогу та зареєстровані як безробітні, за їх згодою профорієнтаційні послуги, консультації з питань провадження підприємницької діяльності та організовують для них професійне навчання відповідно до норм чинного законодавства.

09:31 21.03.2023

Гумор як зброя: з усмішкою до Перемоги!

Гумор як зброя: з усмішкою до Перемоги!

З метою розвитку дитячої та юнацької художньої виконавської майстерності, популяризації художнього читання та театрального мистецтва,  розвитку кращих традицій українського гумору, відкриття юних обдарувань та сприяння розвитку їхньої творчої особистості  на базі КУ «Центр культури, дозвілля, туризму та спорту» 17 березня 2023 року проведено територіальний етап фестивалю-конкурсу читців-гумористів «Буковинські пересмішники» під гаслом «Гумор як зброя: з усмішкою до Перемоги!», у якому взяли участь 6 учнів ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І –ІІІ ст.», 3 учні Клішковецького ОЗО ім. Л. Каденюка, 1 учень філії «Малинецький ЗЗСО І-ІІ ступеня – ЗДО», 1 учень ОЗО «Шиловецький ЗЗСО І –ІІІ ст.» .

12:31 20.03.2023

Клішковецька громада отримала супутникове обладнання Starlink для облаштування Пункту незламності

Клішковецька громада отримала супутникове обладнання Starlink для облаштування Пункту незламності

Двадцять три територіальні громади Буковини отримали 30 засобів супутникового обладнання Starlink. Його використовуватимуть для облаштування Пунктів незламності на території краю.

15:23 17.03.2023

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ ІНФОРМУЄ

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ ІНФОРМУЄ

До уваги всіх мешканців Клішковецької ТГ. Аналізуючи відповідний стан приватного сектору, виявилено, що приблизно 40% прибудинкових територій знаходяться в неналежному стані. Це розміщення біля парканів та на проїжджій частині дороги, дров та будівельних матеріалів.

09:46 17.03.2023

МУЗИКА ЄДНАЄ.

МУЗИКА ЄДНАЄ.

У Клішковецькій музичній школі ім. В. Фокшука відбувся благодійний концерт «З Бахмутом у серці». Його провели викладачі та студенти Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. Карабиця. Позитивним зарядом емоцій від виступів ансамблю та окремих виконавців гри на музичних інструментах могли насолодитися всі бажаючі. Творча атмосфера, яка панувала у залі, додавала особливого шарму мистецькому дійству та допомагала на деякий час відволіктися від буденності. Справжнім поціновувачам музичного мистецтва не стала на заваді навіть сирена, що лунала за вікном.

15:37 16.03.2023

ВИСТАВКУ ОНОВЛЕНО.

ВИСТАВКУ ОНОВЛЕНО.

Оновлено постійнодіючу виставку художніх робіт учнів художньої школи, яка висвітлена в адмінприміщенні  Клішковецької сільської ради. Викладач Олександр Миколайович Піхут .

10:11 16.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь