A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Ліза та її друзі подорожують світом"

"Ліза та її друзі подорожують світом"

З нагоди Європейського дня "Протидії торгівлі людьми" та в рамках профорієнтаційної роботи соціальним педагогом Музикою Вітою Ігорівною було проведено просвітницько- профілактичні заняття на яких учні подорожували сторінками інформаційно- просвітницької гри .На заняття учні отримували інформацію в ігровій формі про проблему торгівлі людьми і правила безпечної подорожі.

10:47 18.10.2019

ДЛЯ СПЛАТИ ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВНЕСКУ ЗАСТОСОВУЙТЕ НОВІ РАХУНКИ

ДЛЯ СПЛАТИ ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВНЕСКУ ЗАСТОСОВУЙТЕ НОВІ РАХУНКИ

ДЛЯ СПЛАТИ ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВНЕСКУ ЗАСТОСОВУЙТЕ НОВІ РАХУНКИ Головне управління ДПС у Чернівецькій області нагадує, що 18 жовтня останній день сплати єдиного внеску, нарахованого за ІІІ квартал фізичними особами – підприємцями, у тому числі тими, які обрали спрощену систему оподаткування, особами, які провадять незалежну професійну діяльність та членами фермерських господарств. Крім того, у відомстві нагадують про заміну діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог стандарту IBAN (29 літерно-цифрових символів) із збереженням довжини номера рахунку аналітичного обліку – не більше 14 цифрових символів.

10:14 18.10.2019

Роз'яснення щодо подання повідомлення про прийняття на роботу найманого працівника

Роз'яснення щодо подання повідомлення про прийняття на роботу найманого працівника

Чи можна допустити працівника до роботи у день направлення повідомлення ДПС? Згідно з ч. 3 ст. 24 КЗпП України працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

10:09 18.10.2019

У Клішківцях відкрили ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР

У Клішківцях відкрили ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР

У Клішківцях відкрили ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР Відтепер особливі дітки громади та навколишніх сіл отримуватимуть кваліфіковану допомогу фахівців Сьогодні, 10 жовтня, у Клішківцях відбулося урочисте відкриття чотирнадцятого в Чернівецькій області і другого в Хотинському районі Інклюзивно-ресурсного центру, котрий покликаний забезпечити однакові можливості на здобуття дошкільної та середньої освіти всім дітям. Відтепер тут батьки особливих діток зможуть отримати кваліфіковані рекомендації щодо їхнього розвитку, а вчителям навчальних закладів надаватимуть консультації з питань інклюзивного навчання.

10:09 11.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь