A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Клішковецька сільська територіальна громада 29-30 вересня 2021 року приймали гостей менторів з Дмитрівської громади

Дата: 01.10.2021 12:46
Кількість переглядів: 1086

В рамках Програми менторства Програми DOBRE, з метою налагодження співпраці між менторами та менті для забезпечення найкращих результатів і довгострокового партнерства, Клішковецька сільська територіальна громада 29-30 вересня 2021 року приймали в гостях своїх менторів Дмитрівську громаду Кропивницького району Кіровоградської області. Делегацію  представляли сільський голова – Наталія  СТИРКУЛЬ, начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини - Лідії МІРКОТАН та провідний спеціаліста відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності – Ольга МАЛЮТА, а також програмний спеціаліст офісу  Програми Добре   Євгенія ВЕЛЕГУРА.

Фото без опису

Зустрічали гостей з піснею «Над Дністром  голубим» у виконанні гурту «Сина квітка»  в офісі сільської ради, де голова громади Віктор Дронь представив   досягнення громади  та розповів про пріоритети її  розвитку. Разом з працівниками апарату  обговорили питання наповнення місцевого бюджету, розробки та виконання місцевої стратегії розвитку, обговорили питання підвищення інвестиційної привабливості громади та бюджету участі.

Делегація відвідала комунальне некомерційне підприємство «Клішковецький центр ПМСД», Клішковецький інклюзивно-ресурсний центр,  Клішковецький ОЗО ім.Леоніда Каденюка,  музей «Буковина – край космічний», місцеву пожежну частину. Також гості зустрілися  із садоводами громади  у яблуневих садах, побачили як відбувається переробка сливи на чорнослив у домашніх умовах, а також  як вирощують овочеві культури у тепличних умовах та на відкритому ґрунті  у Перебиківському старостинському окрузі.

Було приємно почути позитивні відгуки колег про нашу роботу.  

Захід проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Клішковецька та Дмитрівська громади є партнерами Програми DOBRE у Чернівецькій та Кіровоградській областях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь