A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги підприємців Клішковецької громади!

До уваги підприємців Клішковецької громади!

Враховуючи численні зміни нормативно-правового поля, яке регламентує діяльність фізичних осіб-підприємців, запрошуємо на тематичний семінар, де ви матимете змогу отримати відповіді на запитання щодо пеервірок з питань дотримання трудового законодавства та послуг служби зайнятості; розмірів податків на 2020 рік; роботи з готівковими коштами; застосування РРО; змін у банківському обслуговуванні; проведення перевірок контролюючими органами тощо; зокрема, щодо доручення Прем’єр-міністра  України щодо проведення роз’яснювальної роботи з суб’єктами господарювання з питань оформлення трудових відносин та подальших перевірок з накладенням штрафних санкцій.

17:29 27.01.2020

ПРАВОВА АБЕТКА: Штрафи за порушення роботодавцем трудового законодавства у 2020 році

ПРАВОВА АБЕТКА: Штрафи за порушення роботодавцем трудового законодавства у 2020 році

Трудові відносини роботодавця та працівника розпочинаються з моменту підписання трудового договору, який оформляється відповідним наказом чи розпорядженням та повідомленням податкової інспекції про прийняття працівника на роботу.

16:25 17.01.2020

Новорічне привітання.

Новорічне привітання.

Шановні жителі громади! Дорогі земляки! Сердечно вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!Довгоочікувані новорічні свята — вісники здійснення мрій та бажань, втілення всіх сподівань.  Хочу подякувати всім, хто не залишився осторонь, хто долучився до справи розвитку Клішковецької об'єднаної територіальної громади. Від щирого серця бажаю кожній родині здоров’я, радості, затишку та добробуту, і нехай 2020 рік стане для  України та нашої громади роком миру та процвітання, щоб найкращою прикрасою 2020 року стали спогади добрих минулих подій і очікування майбутніх радостей!

09:47 03.01.2020

Прокачай молодіжний центр у своїй громаді - проєкт від програми DOBRE

Прокачай молодіжний центр у своїй громаді - проєкт від програми DOBRE

Програма DOBRE та громадська організація “Молодіжна Платформа” пропонують долучитися до проекту «Прокачай молодіжний центр у своїй громаді» та покращити роботу уже існуючого або щойно створеного молодіжного простору.

16:10 20.12.2019

У Клішковецькому ОТГ відкрили новорічну ялинку і зустріли Святого Миколая!

У Клішковецькому ОТГ відкрили новорічну ялинку і зустріли Святого Миколая!

 19 грудня  у Клішковецькій ОТГ відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки на площі села Клішківці. Концертну програму підготували гуртківці Клішковецького будинку культури, учні Клішковецької гімназії, ОЗО імені Л.Каденюка та музичної школи. З привітальним словом до присутніх звернувся заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сапогівський А.М. та священик Антоній. Діти веселились, танцювали, співали і зустріли Святого Миколая, який подарував їм солодощі.

15:12 20.12.2019

Заробітчанки допомогли Миколаю та зігріли теплом і любов’ю дитячі серденька

Заробітчанки допомогли Миколаю та зігріли теплом і любов’ю дитячі серденька

Понад сотню діток із Клішківців, Млинків та Поляни вже вдруге запросив у гості Їжачок-Клішковичок. Ініціаторки свята – заробітчанки-чарівниці цього разу стали помічницями Святого Миколая.

14:52 20.12.2019

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК

Всім власникам Державних актів на право приватної власності на землю, в тому числі що видані до 2004 року та станом на 01.10.2019 р. не внесені до автоматизованої системи Державного земельного кадастру і не мають кадастрового номера, необхідно виконати комплекс робіт для внесення інформації про земельну ділянку до Державного земельного кадастру, так як:

17:26 16.12.2019

Увага! З 1 січня 2020 року зміняться рахунки для сплати податків

Увага! З 1 січня 2020 року зміняться рахунки для сплати податків

ДПС повідомляє, що з 1 січня 2020 року у зв’язку з тим, що Державною казначейською службою України з початку 2020 року рахунки для сплати податків і зборів  будуть відкриті відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Мінфіну №1203, змінюються реквізити бюджетних рахунків.

14:27 10.12.2019

Клішковецька ОТГ отримала сертифікат на визнання  Світовим банком Плану місцевого економічного розвитку Клішковецької ОТГ

Клішковецька ОТГ отримала сертифікат на визнання Світовим банком Плану місцевого економічного розвитку Клішковецької ОТГ

Клішковецька   об'єднана територіальна громада долучається до багатьох ініціатив, які сприяють підвищенню спроможності громади, у т.ч. міжнародних.

10:57 10.12.2019

Із Днем місцевого самоврядування!

Із Днем місцевого самоврядування!

З нагоди прийдешнього свята – Дня місцевого самоврядування, яке в Україні відмічають традиційно 7 грудня, відбулися урочистості у Центрі економічного розвитку Клішковецької об»єднаної територіальної громади.

15:05 06.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь