КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Бухгалтерська абетка від фахівців»

«Бухгалтерська абетка від фахівців»

На базі центру економічного зростання Недобоївської ОТГ відбувся семінар на тему «Бухгалтерська абетка від фахівців». Серед запрошених підприємці та бухгалтери Клішковецької  та Недобоївської ОТГ.

16:48 12.09.2019

Книжка "Місія-Космос"

Книжка "Місія-Космос"

У Центрі економічного зростання Клішковецької ОТГ можна почитати та ознайомитися з книгою  нашого земляка Леоніда Каденюка «Місія-Космос» .

13:42 06.09.2019

Методичне об’єднання вчителів

Методичне об’єднання вчителів

У рамках діяльності методичної служби відділу освіти Клішковецької ОТГ відбулися засідання методичних об’єднаннь вчителів, які викладають предмети художньо-естетичного циклу та фахівців виховної роботи. Зібрання носило настановний характер, аналізувалися методичні рекомендації щодо викладання предметів та здійснення виховної роботи. Розглядалися пропозиції про діяльность методичних об’єднаннь у 2019-2020 навчальному році. #M4EG #Агенція_розвитку_громад_Буковини #Різні_громади_спільні_рішення_для_економічного_зростання

14:16 05.09.2019

Увага!!! Тренінг

Увага!!! Тренінг

У приміщенні Центру економічного зростання відбудеться тренінг на тему: "Побудова кар’єри та професійний розвиток".

12:02 04.09.2019

Бухгалтерська абетка від фахівців

Бухгалтерська абетка від фахівців

Шановні підприємці та мешканці Клішковецької громади центр економічного зростання Клішковецької ОТГ запрошує вас відвідати захід, який буде проводити експерт-аудитор Київської фірми, який відповість на всі ваші питання та розкаже як правильно рахувати податки із зарплати та нараховувати ЄСВ на неї у поточному році? Які документи вимагати у працівника для підтвердження права на ПСП?

11:03 04.09.2019

Як вибрати нішу для бізнесу

Як вибрати нішу для бізнесу

Хто ж не мріє стати власником якого-небудь підприємства або магазину? Ось в такі хвилини прямо бачиш себе в діловому костюмі на крутій машині, що виконує лише керівні функції, що віддає розпорядження і загрібати грошенята. Ех, не життя, а казка тоді настане!Признавайтесь: відвідували вас подібні мрії?Напевно - відвідували!Я сподіваюся, що ви розумієте: відкрити власну справу - нелегке завдання, що вимагає серйозного підходу. І почати варто з пошуку відповіді на питання: «Як вибрати нішу для бізнесу?»Як вибрати нішу: враховуємо ключові моменти Знаєте, чому прогорає більшість приватних фірм, особливо в сфері малого та середнього бізнесу?Люди просто не віддають собі звіт, наскільки складно отримати прибуткову справу, скільки для цього потрібно працювати і яким серйозним повинен бути підготовчий період. Плюс до всього вам знадобиться стартовий капітал (не менше кількох тисяч доларів).І краще ризикувати своїми грошима, а не банківськими, оскільки їх доведеться віддавати і в разі успіху, і краху. Я не лякаю вас, просто намагаюся утримати від стандартних помилок підприємців-початківців. З чого складається розпорядок дня успішної людини?

12:14 03.09.2019

Гра "Світ громад"

Гра "Світ громад"

Гра "Світ громад"  доступна для користування в Центрі економічного зростання Клішковецької ОТГ. Акселератор для громад, що прагнуть розвитку. Настільна гра в жанрі соціальної кооперативної стратегії. Гра розрахована на 2-6 гравців з віковою категорією старше 14 років, тривалість гри 2 годині. Тож чекаємо всіх бажаючих!

15:22 02.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь