A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

07 грудня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради під головуванням сільського голови Віктора Дроня

Дата: 09.12.2021 12:29
Кількість переглядів: 1010

На черговому засіданні виконкому було розглянуто в загальній кількості 21 питання відповідно до порядку денного.

Рішенням виконавчого комітету було схвалено проєкти рішень:

- «Про затвердження Бюджетного регламенту Клішковецької сільської територіальної громади»;

- «Про затвердження Порядку розроблення місцевих цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання»;

- «Про внесення змін до сільського бюджету Клішковецької територіальної громади на 2021 рік»;

- «Про затвердження програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення «Турбота» на 2022-2026 роки»;

- «Про затвердження Програми функціонування системи відеоспостереження Клішковецької  сільської територіальної громади на 2022-2026 рік»;

- «Про затвердження Програми благоустрою Клішковецької сільської територіальної громади на 2022-2026 роки»;

- «Про сільський бюджет Клішковецької сільської територіальної громади на 2022 рік».

Також, було розглянуто проект рішення щодо плану роботи виконавчого комітету Клішковецької сільської ради на 2022 рік, де обговорилися проблемні питання, зауваження та прийнято остаточний план роботи виконкому на 2022 рік.

Альона Чернобай фахівець із соціальної роботи Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Клішковецької сільської ради доповіла про організацію обслуговування одиноких пристарілих на території Клішковецької територіальної громади. Під час її доповіді членами виконавчого комітету піднімалися проблемні питання по обслуговуванню одинокопроживаючих пристарілих громадян та шляхи їх вирішення.

Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті сільської ради на протязі 2021 року прослухали Володимира Біньковського голову адмінкомісії., який доповів про розгляд 10 адмінпротоколів, які були складені працівниками поліції за наслідками порушення КУпАП жителями нашої громади та направлені на розгляд адмінкомісії при виконавчому комітеті сільської ради. 

Іванна Манюк начальник оранізаційного відділу сільської ради прозвітувала про стан розгляду звернень громадян на території Клішковецької територіальної громади за календарний рік, де було підрахована загальна кількість звернень громадян нашої громади та у відсотковому співвідношення визначена кількість найбільш популярних адмінпослуг, які були надані працівниками сільської ради вцілому. Протягом 2021 року до сільської ради надійшло 1190 письмових заяв та звернень, 3770 усних звернень громадян, щодо надання адміністративної послуги, складено 361 актовий запис про реєстрацію актів цивільного стану громадян, вчинено 156 нотаріальних дій, 597 справ, зареєстрованих через програму «Соціальна громада», 622 справи, оформлено та передано до Управління соціального захисту населення Дністровської РДА, видано 1025 довідок, 425 – звернень щодо реєстрації та зняття з реєстрації громадян. Видано відповідно 425 довідок, 990 звернень по наданню платних послуг та 200 звернень по наданню безкоштовних послуг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, земельні питання, містобудування, архітектури та комунальної власності – 970 заяв громадян, які розглянуто на сесії сільської ради.

Виконавчий комітет сільської ради як орган опіки та піклування, за поданням комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті, надав дозвіл батькам неповнолітніх дітей на укладання договору купівлі-продажу та відчуження земельної ділянки. А, також, встановив опіку над неповнолітньою дитиною, позбавленою батьківського піклування.

На голосування членам виконавчого комітету було представлено кандидатуру на присвоєння почесного звання "Мати-героїня" жительки села Перебиківці Бучек Тамілу Юріївну.

Також, погоджено поділ об’єкта нерухомого майна на три самостійні об’єкти та присвоєно поштові адреси новоутвореним об’єктам нерухомого майна.

На заяви жителів громади було присвоєно та змінено поштові адреси житловим будинкам і земельним ділянкам.

Прийнято рішення, щодо святкування Новорічних та Різдвяних свят на території Клішковецької громади в умовах карантинних обмежень.

Надано матеріальні допомоги за заявами жителів громади: 1 допомога на поховання та 3 допомозі на лікування.

Іван Руснак спеціаліст І категорії сільської ради виніс на погодження членам виконавчого комітету звернення Об'єднаної Єврейської Общини України про надання дозволу на встановлення пам'ятного знаку на місці єврейського кладовища в селі Клішківці, за яке всі члени виконкому проголосували одноголосно.  

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до Регламенту роботи виконавчого комітету сільської ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь