КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2021 09:27
Кількість переглядів: 902

Шановні колеги, депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Відзначення Дня місцевого самоврядування – є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Тож нехай це свято об’єднає нас у спільному прагненні зробити нашу громаду і всю Україну щасливою і багатою!

Сердечно дякую за самовіддану щоденну працю, високу активність у громадському житті, професійність і наполегливість, непереборне бажання розвивати нашу громаду, змінювати життя людей на краще. Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які віддали частину своєї душі в його становлення та розвиток, працівникам апарату селищної ради, виконавчому комітету та депутатам, які своє повсякдення пов’язали із вирішенням важливих питань життєдіяльності громади.

Нехай же це свято додасть усім нам єдності й певності в тому, що лише спільними зусиллями ми розбудуємо нашу об’єднану громаду, перетворимо рідну Україну в успішну європейську державу, про яку мріяли Герої Небесної Сотні й за яку платять дорогу ціну наші герої-бійці на Сході.

Бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, наснаги, витримки, оптимізму достатку, миру та благополуччя.

З повагою сільський голова       Віктор ДРОНЬ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь