КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

8-9 травня - День пам’яті та примирення і 75-а річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

8-9 травня - День пам’яті та примирення і 75-а річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці знаменні для України дні в душі кожної людини змішалося безліч почуттів. Тут і радість перемоги, і гіркота від втрати своїх батьків, чоловіків,  дідів та прадідів, які не повернулися з війни, які повернулися і недожили до цього світлого дня.

14:04 08.05.2020

Стартує онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав»

Стартує онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав»

З 23 квітня по 5 червня 2020 року Координаційний центр з надання правової допомоги проводить онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». Учасники – діти віком до 18 років. Взяти участь у конкурсі, подивитися дитячі роботи та проголосувати за малюнок, що найбільше сподобався, можна на офіційному сайті конкурсу http://art-konkurs.legalaid.gov.ua.

17:20 27.04.2020

Відповідальність за підпал посилено. Будьте обережні з вогнем!

Відповідальність за підпал посилено. Будьте обережні з вогнем!

До всіх бід, які не стомлюються сипатись на голови українців, додалася ще одна. Це масштабні лісові пожежі, спричинені, як правило, самими ж українцями. Повсюдно палають поля, торфовища й навіть національні парки та заказники. Сильні вітри і відсутність впродовж довгого часу опадів сприяють швидкому поширенню вогню. В таких умовах навіть маленька іскра чи необережно викинутий недопалок може стати причиною великої біди. В Державній службі з надзвичайних ситуацій застерігають, що якщо не знизяться темпи, з якими пожежі знищують екосистему, то до кінця року може вигоріти уся країна.

16:59 27.04.2020

Волонтерський рух Клішковецької ОТГ в дії.

Волонтерський рух Клішковецької ОТГ в дії.

У березні  місцеві приватні підприємці і фермери  об’єдналися у мобільний волонтерський рух Клішковецької ОТГ на звернення головного лікаря Клішковецької ЦПМСД про надання допомоги у придбанні засобів індивідуального захисту (ЗІЗ на складах відсутні). Ними була   створена каса взаємодопомоги у боротьбі з коронавірусом. За  їх рахунок комунальні заклади охорони здоров’я були забезпечені респіраторами класу РРF1  у кількості 50 штук,  захисними окулярами у кількості 30 штук, а також  домовлено оплатити роботу по пошиттю захисних комбінезонів у кількості 180 штук для потреб медиків громади та районної лікарні.

17:19 07.04.2020

COVID-19: ситуація на Хотинщині ускладнюється

COVID-19: ситуація на Хотинщині ускладнюється

На ранок 7 квітня підтверджено коронавірусну інфекцію у 46 жителів Хотинщини (із 10 населених пунктів), з них – 15 медиків. Про це повідомила головний лікар Хотинського районного центру первинної медичної допомоги Тетяна Солодка. Вона зазначила, що у більшості недужих легка форма перебігу хвороби.

16:19 07.04.2020

Домашнє насильство. Де шукати допомогу...

Домашнє насильство. Де шукати допомогу...

На виконання Закону України «Про запобігання та протидії домашньому насильству» та постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211  «Про запобігання поширенню на території України крона вірусу СОУІД-19» з метою упередження випадків вчинення домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми під час проведення на усій території України карантину для запобігання та протидію домашньому насильству, сьогодні діють загальні та спеціалізовані служби підтримки постраждалих осіб від домашнього насильства.

14:40 07.04.2020

Використовувати пестициди та агрохімікати необхідно згідно законодавства

Використовувати пестициди та агрохімікати необхідно згідно законодавства

У зв’язку з настанням весняно-літнього періоду та з метою профілактики отруєнь агрохімікатами та пестицидами серед населення району,  Головнt управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області інформує про вимоги законодавства у сфері діяльності пов’язаної з застосуванням пестицидів та агрохімікатів. Категорично забороняється застосування незареєстрованих пестицидів та агрохімікатів, а також препаратів, що придбані у неспеціалізованих магазинах або у окремих осіб без фірмової упаковки і інструкції по застосуванню. Для обробки індивідуальних садів та городів в межі населеного пункту дозволяється застосування тих пестицидів, які дозволені для роздрібного продажу населенню «Переліком пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні».  

11:26 07.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь