A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Президент України: На час воєнного стану відтерміновується сплата податків для всіх підприємств, які не спроможні їх заплатити

Щоб дати більше сил Українській державі протистояти російському вторгненню, створений спеціальний пакет допомоги бізнесу та працівникам. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у зверненні.

11:03 14.03.2022

У наших захисників потужний тил «Зараз ми згуртовані, як ніколи»

– У цей складний та напружений час жителі Клішковецької громади згуртовані, як ніколи, – каже Клішковецький сільський голова Віктор Васильович Дронь. – В усіх населених пунктах сільчани об’єднуються, аби допомогти Збройним силам України, добровольчим підрозділам та людям, що вимушено виїхали із зон протистояння та тимчасово окупованих територій. У закладах освіти Клішківців, а також у старостинських округах щодня проходить збір гуманітарної допомоги. Жителі громади уже шостий день поспіль несуть і несуть усе, чим можуть допомогти: медикаменти, продукти, теплий одяг, засоби гігієни, спальні мішки, каремати… Людей, які допомагають, величезна кількість – телефони у модераторів червоні від того, що люди питають, що потрібно, а потім привозять у величезних обсягах.

09:06 12.03.2022

Ви неймовірні жителі КЛІШКОВЕЦЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ!

Слава Богу і слава Україні, дорогі жителі громади! Це мабуть найкраще вітання,  яке наповнює душі і серця гордістю за наших воїнів, волонтерів та простих людей, які сьогодні і на передовій, і в тилу борються за МИР, за НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, за ЦІЛІСНІСТЬ нашої  УКРАЇНИ.

15:44 09.03.2022

Сьогодні 208-роковини від дня народження Тараса Шевченка.

Тарас Григорович Шевченко є не тільки геніальним письменником, поетом та художником, а й справжнім мислителем, символом української ідеї. Його творчість, його внесок у розвиток української культури неоціненні. Цитати Тараса Григоровича – це крилаті вислови з творів письменника та його особистого життя, які надихають та не втрачають своєї актуальності й донині.

13:39 09.03.2022

Як отримати пенсію та грошові виплати в Укрпошті під час воєнного стану

Шановні пенсіонери та отримувачі соціальних виплат! Укрпошта, Пенсійний Фонд України та Міністерство соціальної політики роблять все, щоб навіть в складних умовах воєнного стану ви своєчасно отримали свої виплати за березень поточного року. Будь ласка, ознайомтесь з правилами виплат.  Якщо ви отримували пенсії та субсидії через Укрпошту, та не виїжджали і знаходитесь на своєму постійному місці проживання – будь ласка, очікуйте свою пенсію, соціальну виплату або субсидію вдома, або можете забрати її у відділенні згідно зі звичайним графіком виплат від Укрпошти. Залежно від стану бойових дій можуть бути перенесені дати виплат, про що ми будемо тримати вас в курсі, але виплати обов’язково будуть. Якщо ви виїхали з місця фактичного проживання, ви можете отримати свої виплати наступним чином:    1. Зателефонуйте:

09:50 07.03.2022

НОВИНИ ГРОМАДИ станом на 13.00 годин 06 березня 2022 року.

За минулу добу: - Відбулася 15-а (позачергова) сесія  сільської ради УІІІ скликання. Депутати  схвалили  та підписали звернення до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського  ПРО ЗАКРИТТЯ НЕБА НАД УКРАЇНОЮ.

13:24 06.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь