A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні 208-роковини від дня народження Тараса Шевченка.

Сьогодні 208-роковини від дня народження Тараса Шевченка.

Тарас Григорович Шевченко є не тільки геніальним письменником, поетом та художником, а й справжнім мислителем, символом української ідеї. Його творчість, його внесок у розвиток української культури неоціненні. Цитати Тараса Григоровича – це крилаті вислови з творів письменника та його особистого життя, які надихають та не втрачають своєї актуальності й донині.

13:39 09.03.2022

Як отримати пенсію та грошові виплати в Укрпошті під час воєнного стану

Як отримати пенсію та грошові виплати в Укрпошті під час воєнного стану

Шановні пенсіонери та отримувачі соціальних виплат! Укрпошта, Пенсійний Фонд України та Міністерство соціальної політики роблять все, щоб навіть в складних умовах воєнного стану ви своєчасно отримали свої виплати за березень поточного року. Будь ласка, ознайомтесь з правилами виплат.  Якщо ви отримували пенсії та субсидії через Укрпошту, та не виїжджали і знаходитесь на своєму постійному місці проживання – будь ласка, очікуйте свою пенсію, соціальну виплату або субсидію вдома, або можете забрати її у відділенні згідно зі звичайним графіком виплат від Укрпошти. Залежно від стану бойових дій можуть бути перенесені дати виплат, про що ми будемо тримати вас в курсі, але виплати обов’язково будуть. Якщо ви виїхали з місця фактичного проживання, ви можете отримати свої виплати наступним чином:    1. Зателефонуйте:

09:50 07.03.2022

НОВИНИ ГРОМАДИ станом на 13.00 годин 06 березня 2022 року.

НОВИНИ ГРОМАДИ станом на 13.00 годин 06 березня 2022 року.

За минулу добу: - Відбулася 15-а (позачергова) сесія  сільської ради УІІІ скликання. Депутати  схвалили  та підписали звернення до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського  ПРО ЗАКРИТТЯ НЕБА НАД УКРАЇНОЮ.

13:24 06.03.2022

НОВИНИ ГРОМАДИ станом на 13.00 годин 05 березня 2022 року.

НОВИНИ ГРОМАДИ станом на 13.00 годин 05 березня 2022 року.

На території громади все стабільно. За минулу добу  випадків мародерства не було. Прибуло і зареєструвалося 59  переселенців, з них чоловіків -21, жінок - 24, дітей – 13. Всього від початку війни зареєстровано 386 людей, з них 43-є вибули: хто переїхав в інше місце проживання, а деякі чоловіки привезли сім»ю і повернулися назад. Продовжує діяти волонтерський рух. Люди згуртовуються купляють м’ясо, рибу і роблять з них тушонки, паштети,  печуть  хліб,  вертути. У шкільних їдальнях печуть печиво «рогалики». В даний час заготовляються продукти для  людей з Києва і Миколаєва. Відправлено автобус з домашнім хлібом. Також у Клішківцях  у корпусі школи біля Старого цвинтаря облаштовують чотири класи для проживання переселенців, далі корпус «Сонечко» біля стадіону. Потрібні матраци, подушки і одіяла.

14:50 05.03.2022

НОВИНИ ГРОМАДИ станом на 13.00 годин 04 березня 2022 року.

НОВИНИ ГРОМАДИ станом на 13.00 годин 04 березня 2022 року.

На території громади все стабільно. За минулу добу  випадків мародерства не було. Прибуло  19  переселенців, з них чоловіків -7, жінок - 7, дітей – 5. Діє волонтерський рух. До волонтерського руху приєдналися діти громади.  Посилки передаються з брендом - дитячими малюнками. За добу передано овочі, консерви, мед, засоби особистої гігієни, чай, кава, цигарки, тощо. Сплели та передали 84 маскувальні сітки. Працюємо і далі з громадською організацією «Добротворець». Зібрано  за добу -  128 950 грн. До збору долучаються також  і переселенці, які прибувають на територію громади. Налагоджено зв’язок з нашими жителями, які в даний час перебувають  за межами України, і готові передати кошти та необхідні речі. Волонтерський рух розширяється. Збір продовжується. Частину коштів уже використано на ремонт техніки N-ої військової частини, придбано електростанцію,  17 генераторів.

14:04 04.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь