A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Відзначено юну еліту Клішковецької громади

Дата: 30.05.2023 09:53
Кількість переглядів: 306

Фото без описуВ закладах освіти Клішковецької громади відбулися урочисті дійства, де відзначали досягнення найталановитішої молоді, яка здобула високі нагороди на Міжнародних, Всеукраїнських, обласних і територіальних етапах учнівських олімпіад, конкурсів та пошановували працю педагогів, які підготували переможців в галузях освіти і науки, творчості і спорту за 2022/2023 навчальний рік.

Свято творчої обдарованості «Учень року – 2023» у ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І –ІІІ ст.»,  «Честь школи» у філії «Малинецький ЗЗСО І-ІІ ступеня – ЗДО», «Твоє майбутнє, Україно» у Клішковецькому ОЗО ім. Л. Каденюка, «Обдарованість 2023» у ОЗО «Перебиковецький ЗЗСО І –ІІІ ст.», «Сузір’я надії» у ОЗО «Полянський ЗЗСО І –ІІІ ступенів – ЗДО» - це свято людей, які крім таланту, мають величезну працездатність, сміливість, можливість долати свої страхи і робити перші кроки на шляху до успіху.

Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства. Таких талантів у Клішковецькій громаді чимало.

Ми пишаємося кожним із вас. Адже ви надія не тільки своїх батьків, ви надія нашої громади. Ваші досягненні – не тільки ваші. Це потенціал всієї нашої країни. Ви майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь закладу освіти, громади, області, України, її світовий авторитет.

Щира подяка батькам і вчителям, котрі, незважаючи на всі труднощі навчального року,  у повсякденній співпраці зростили й виховали чудових дітей: розумних, талановитих, вольових, цілеспрямованих, сильних духом.

Кожне інтелектуальне змагання – досвід і стимул до наступних перемог. Тож це не фініш, а підсумок річної роботи і старт у цікаве майбутнє.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь