A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРОВОДИТЬСЯ РЕМОНТ ДОРІГ ГРОМАДИ

У Клішковецькій  територіальній громаді, зважаючи на сприятливі погодні умови, проводиться поточний ремонт доріг. Першочергово відновлюють гостроаварійні ділянки. Комунальні дороги ремонтуються за рахунок сільського бюджету, а автошлях Т 2621  територіального значення у Чернівецькій області, який пролягає через села Перебиківці, Зелена Липа, Малинці, Клішківці  - за рахунок добровільних внесків підприємців та жителів громади (завчасно  погодивши його ремонт  з відповідними органами Чернівецької ОВА).

15:53 07.11.2022

Діти і вогонь: звернення до батьків

З початку року на території Дністровського району виникло 465 пожеж. Найчастіше до пожеж призводить людська необережність. Пожежі завдають значних матеріальних збитків краянам, проте найстрашніше, що внаслідок пожеж гинуть люди. Вже з початку року на Буковині загинуло 36 людей. За статистикою, основною причиною виникнення пожеж, на яких гинуть діти, є саме дитячі пустощі з вогнем. Біда також приходить тоді, коли діти залишаються наодинці і поруч немає дорослих. Іноді достатньо декількох хвилин, щоб сталося лихо. Залишені без нагляду запальничка чи сірники поруч із легкозаймистими речами можуть призвести до трагедії.

15:44 07.11.2022

Клішковецький ОЗО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів»  розпочав акцію по збору коштів на допомогу ЗСУ.

Дирекцією Клішковецького ОЗО «ЗЗСО І-ІІІ ступенів»  та лідерами учнівського самоврядування 06 листопада 2022 року організована акція збору коштів на допомогу ЗСУ, яка розпочалася проводилася на ринку села Клішківці. Наклейки, виготовлені власноруч дітьми, саморобні прикраси, різноманітні патріотичні розмальовки - все знайшло місце на ярмарку, щоб виручені кошти спрямувати на допомогу.

15:13 07.11.2022

Прийняття спадщини в умовах воєнного стану.

У зв’язку з військовою агресією рф та введення у країні воєнного стану від 24 лютого 2022 року виникає багато питань серед громадян України, які виступають у ролі потенційних спадкоємців який порядок реалізації права на прийняття спадщини під час воєнного стану.

14:33 07.11.2022

Почесну грамоту Чернівецької обласної ради вручено САПОГІВСЬКОМУ Анатолію Миколайовичу

Сапогівському  Анатолію  Миколайовичу, заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  вручено Почесну грамоту Чернівецької обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм,  значний особистий внесок у розвиток органів місцевого самоврядування, активну громадську позицію та з нагоди 55-річчя  від дня народження.

11:21 07.11.2022

4,4 тисячі працівників пройшли реабілітацію після важких хвороб за кошти ФССУ

За підсумками трьох кварталів цього року понад 4,4 тисячі українських працівників пройшли відновлювальне лікування після важких захворювань і травм за кошти Фонду соціального страхування України.

14:41 04.11.2022

ВОНИ ЗАХИЩАЮТЬ НАС ТАМ, А МИ ДОПОМАГАЄМО ЇМ У ЦЬОМУ ТУТ.

На прохання наших ГЕРОЇВ розпочинається збір коштів на автомобіль. Придбаний автомобіль буде відправлено на передову до клішківчанина РОМАНА ЛЕНЮКА, який один із перших в рядах ЗСУ захищає нашу УКРАЇНУ. Був ранений і назад повернувся до своїх побратимів. Він дійсно заслуговує нашої з вами підтримки.

13:08 04.11.2022

Безпека пічного опалення

Під час експлуатації пічного опалення НЕОБХІДНО: 1) перед початком, а також впродовж усього опалювального сезону слід очищати димоходи та печі від сажі – не рідше одного разу на три місяці;

11:34 04.11.2022

Історична подія. У Чернівцях відзначають річницю Буковинського віче

Третього листопада 1918 року у Чернівцях відбулися народні збори - Буковинське віче. Віче є дуже знаковою подією, адже воно проголосило возз'єднання Північної Буковини із Західноукраїнською Народною Республікою та подальшу злуку з Україною.

15:01 03.11.2022

РЕЗУЛЬТАТ Є.

ДЯКУЄМО ВСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО ЗБОРУ КОШТІВ. ЗАЛИШИЛОСЯ ДОЗБИРАТИ НЕБАГАТО. ЗБІР ПРОДОВЖУЄТЬСЯ.

15:26 02.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь