A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Він захищав наш спокій і сон

Дата: 18.01.2023 16:16
Кількість переглядів: 415

Сьогодні, 18 січня у селі Перебиківці Клішковецької громади провели в останню дорогу СКРИПЕЯ ДМИТРА ДМИТРОВИЧА, який 8 січня 2023 року, під час виконання бойового завдання загинув у населеному пункті Солодар Бахмутського району Донецької області.

Дмитро Скрипей народився 12 серпня 1996 року в селі Перебиківці. Середню освіту здобув, навчаючись у Перебиковецькій середній школі. Потім навчання у місті Харкові на кухаря-кондитера. Далі служба у рядах Збройних Сил України. Після служби приймав участь у антитерористичній операції на сході. Коли розпочалася війна 24 лютого 2022 року Дмитро один із перших пішов захищати Україну. І свій військовий обов"зок він виконав - до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України… Його слова «Кажи Перебиківським, щоб спали спокійно, ми тут оберігаємо ваш сон» запали в душу кожного.

ДМИТРО був відкритим, добрим, веселим, привітним. Любив своє рідне село Перебиківці, своїх односельчан. Він був один із тих, хто не любив кривити душею, бо завжди викривав брехню та несправедливість. По відношенню до побратимів Дмитро був ввічливим та чуйним, і вони його завжди поважали.

Дуже любив він свою сім’ю: батька Дмитра Івановича, маму Луїзу Михайлівну та сестру Альону, які ніколи не були осторонь чужої біди, завжди приймали участь у волонтерському русі громади.

Всі вони просили у Бога, щоб швидше закінчилася війна, щоб живим і здоровим повернуся їхній син, брат…

Але життя обірвалося молодого хлопця, 26-річного Дмитра…

Після кожної звістки з фронту про загиблого Героя наші серця переповнюються болем і ненавистю до рашистських окупантів. Молодий хлопець, якому ще б жити і жити, створити свою сім»ю, виростити дітей, але не судилося…Він залишив цей світ, своїх рідних, друзів і знайомих.

Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади, духовенство та мешканці громади. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті на сільському кладовищі. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют.

Клішковецька територіальна громада висловлює щире, сердечне співчуття: батьку, матері, сестрі, а також всім рідним і близьким.

Вічна пам’ять про Дмитра та всіх хто поклав життя за Україну, назавжди залишиться в наших серцях.

Спочивай з миром, Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь