КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Традиційно в селі Шилівці відбувся турнір з міні-футболу імені Віктора Маковійчука

Дата: 07.05.2023 11:01
Кількість переглядів: 258


Фото без опису

В Клішковецькій територіальній громаді в селі  Шилівці 23 роки поспіль відбувається турнір з міні-футболу імені Віктора Маковійчука, учасника афганської війни, який загинув 23.09.1983 року в бою з моджахедами на Пакистанському кордоні.

 Цього року у турнірі  взяли участь 5 команд закладів освіти: ОЗО «Перебиковецький ЗЗСО І-ІІІ ст.», ОЗО «Полянський ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗДО», ОЗО «Шиловецький ЗЗСО І-ІІІ ст.», ОЗО «Клішковецький ЗЗСО І-ІІІ ст.», Клішковецького ОЗО імені Л. Каденюка.

«Цей турнір не стільки про спорт або змагання. Це більше про дух єдності, про вшанування світлої пам’яті, відваги, самовідданості, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань», – сказав один з учасників змагань.

Найкращою командою стала збірна ОЗО «Перебиковецький ЗЗСО І-ІІІ ст.», яка посіла перше місце та здобула перехідний кубок турніру. Неймовірна боротьба розгорнулася на футбольному полі за друге місце між ОЗО «Полянський ЗЗСО І-ІІІ ст.» та господарями змагань, але збірна ОЗО «Шиловецький ЗЗСО І-ІІІ ст.» посіла третю сходинку турніру.

Дякуємо командам-учасникам за гарну гру та емоції, особлива подяка спонсорам змагань: Чорному С.А. – керівнику фермерського господарства «ЯНІС», Банарю П.О. – керівнику сільського фермерського господарства «Сад», Яковцю Р.В. – керівнику фірми «Автофреш», Магазину «Класік» - менеджер Косменко С.В., «Аптека» - керівнику Хащевому Б. та ФОП Тодоріко Т.О.

Завдяки таким турнірам в серцях людей міцнішає віра в те, що зламати український дух неможливо. Що ми шануємо та памʼятаємо своїх героїв, і цю памʼять в нас ніхто й ніколи не відбере.

Щиро дякуємо нашим захисникам за можливість проводити такі заходи, за кожен день, який наближає нас всіх до Перемоги.

Слава Україні! Слава її Героям!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь