A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Досконалості немає меж

Досконалості немає меж

Досконалості немає меж. Саме в цьому переконалися учасники спільного засідання методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарних, фізико-математичних дисциплін та школи молодого вчителя шкіл Клішковецької ОТГ, яке відбулося  на базі Клішковецької гімназії.

17:56 20.12.2018

Святий Миколай відкрив головну ялинку у Клішковецькій громаді.

Святий Миколай відкрив головну ялинку у Клішковецькій громаді.

 19 грудня в день Святого Миколая відбулося урочисте відкриття головної Новорічної ялинки Клішковецької громади. На святковий захід зібралися діти та дорослі, щоб разом взяти участь у святі. Їх чекала святкова розважальна програма за участю гуртківців Клішковецького будинку культури, учнів Клішковецької гімназії, Клішковецького ОЗО ім.Л.Каденюка, Клішковецької музичної школи. Сільський голова  В.М.Ченківський урочисто відкрив головну ялинку села і привітав усіх з неперевершеним святом Святого Миколая та наступаючим Новим 2019 роком. Діти веселились, танцювали, і співали. Додали в атмосферу новорічного настрою і солодкі подарунки.

22:54 19.12.2018

Посвячення куполів Свято-Успенського храму села Клішківці

Посвячення куполів Свято-Успенського храму села Клішківці

17 грудня на свято Великомучениці Варвари відбулося посвячення куполів Свято-Успенського храму села Клішківці. З Божою допомогою, допомогою благодійників і всіх прихожан храму відбулося відновлення храму, а саме встановлення нових куполів. Чин посвячення звершив Преосвященніший Веніамін єпископ Хотинський, йому співслужило духовенство з навколишніх сіл. Зустрічали Владику Веніаміна віршованими рядками та гарними квітами дітки та всі прихожани і гості свята. Він, натомість, возніс молитви за мир в Україні, за любов та злагоду між людьми.

17:43 17.12.2018

ДО УВАГИ БІЗНЕСУ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ БІЗНЕСУ ГРОМАДИ!

Для вас – в межах реалізації проекту за підтримки Європейського Союзу «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання» 14-15 грудня поточного року організовується навчальний тренінг «Безкоштовні IT рішення від компанії Google для просування і оптимізації власного бізнесу».

11:43 11.12.2018

Зустрічі з креативними колегами, які надихають на нові ідеї і їх втілення

Зустрічі з креативними колегами, які надихають на нові ідеї і їх втілення

5 - 7 грудня 2018 року відбулася VII Київська щорічна конференція ВГУ, в якій взяли участь директор Клішковецької  гімназії Боднар Надія Сергіївна та вчитель математики й інформатики гімназії Ткач Тетяна Василівна. Протягом трьох днів колеги з 15 областей України ознайомлювалися з сучасними освітніми інноваціями в закладах освіти Києва, а саме в технічному ліцеї (директор Анатолій Андрієнко), гімназії № 267 (директор Олена Юрчук), ЗОШ № 307 (директор Ірина Лапіка), ЗОШ № 309 (директор Ольга Тимошенко), а також з новими освітніми проектами від ІМЗО МОН України. Також проходив огляд виставки нової літератури видавництв «Ранок» і «Освіта».

10:38 11.12.2018

УВАГА! ПРОДОВЖУЄМО ПРИЙОМ ЗАЯВОК ДО 16-ГО ГРУДНЯ!

УВАГА! ПРОДОВЖУЄМО ПРИЙОМ ЗАЯВОК ДО 16-ГО ГРУДНЯ!

На численні прохання депутатів ОТГ, які не встигли відправити свої заявки на участь у навчаннях в рамках проекту «Сильні ради – спроможні громади» – ми  ПРОДОВЖУЄМО прийом заявок до 16-го грудня!

16:46 10.12.2018

Клішковецька громада вітає своїх переможців

Клішковецька громада вітає своїх переможців

  8 грудня 2018 року на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено ІІІ етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, головною метою якого є вшанування творчої спадщини Т. Г. Шевченка, виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді та підвищення рівня мовно-літературної освіти в Україні та за її межами

13:41 10.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь