A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Вакансії та зарплати на Буковині: Пресреліз

Дата: 28.02.2020 17:08
Кількість переглядів: 443

На Буковині станом на 27 лютого 2020 року, у службі зайнятості зареєстровані 1024 вакансії. Понад 100 вакансій із зарплатою від 10 до 16 тис. грн., 170 вакансій - від 8 до 10 тис.грн,  270 вакансій  - від 6 до 8 тис.грн, решта - від мінімальної до 6 тис.грн.

Фото без опису

«Служба зайнятості працює над розширенням кола роботодавців, які потребують працівників та оперативно підбирає кадри з існуючої бази безробітних. З початку року  вже 892 роботодавці повідомили про 1835 актуальних вакансій. Також фахівці служби зайнятості спільно з управлінням Держпраці відвідують роботодавців, організовують семінари, зустрічі та круглі столи, проводять широку інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо необхідності легальної зайнятості та не допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин», - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Найбільші заробітні плати - у м.Чернівці. 16 тис. грн пропонують керуючому відділенням банку, 15 тис. грн – гальваніку, юрисконсульту, начальнику сектору, токарю, 14 тис. грн  - техніку-технологу легкої промисловості, 12,7 тис. грн – операторам телекомунікаційних послуг (20 вакансій), 12,5 тис.грн - керуючому відділенням, 12340 грн – водіям тролейбусів (6 вакансій). Понад 10 тис.грн пропонують модельєру, закрійнику, помічнику керівника підприємства, електромонтажникам-схемникам (13 вакансій), машиністам автомобільного крану (2 вакансії), електрогазозварникам (2 вакансії). Також є робота для економіста, лікаря-офтальмолога, судових  експертів (2 вакансії), інженера з метрології та торгівельних агентів (3 вакансії).

Від 8 до 10 тис.грн на ринку праці платять фармацевтам, бухгалтерам, менеджерам, фахівцям державної служби та банківських установ, кондитерам, фрезерувальникам, швачкам, слюсарям з ремонту газового устаткування.

Зарплату від 8 до 6 тис.грн  обіцяють експедитору, провізору, вчителю-логопеду, інспекторам слідчого ізолятора, електромеханіку, продавцям, медсестрі з дієтичного харчування, водолазу та касирам.

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь