A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

У с.Поляна відбувся захід у формі «живої бібліотеки» на тему: «Підсумки роботи Клішковецької ОТГ за 2019 рік та перспективи розвитку на 2020 рік».

Дата: 06.03.2020 14:26
Кількість переглядів: 523

 05 березня 2020 року громадською організацією «Буковинська асоціація сільськогосподарських дорадчих служб» спільно з Клішковецькою публічною бібліотекою проведено в с.Поляна захід у формі «живої бібліотеки» на тему: «Підсумки роботи Клішковецької ОТГ за 2019 рік та перспективи розвитку на 2020 рік». Захід проведено в рамках реалізації проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.


Заступник голови Клішковецької ОТГ Сапогівський Ататолій Миколайович поінформував присутніх про підсумки роботи Клішковецької ОТГ за минулий 2019 рік та плани на поточний рік. Минулий рік був ефективним у розвитку громади. Пріоритетом розвитку громади є – інвестування у розвиток дітей та молоді. Найбільше видатків направлено саме на освіту. Більше 8 млн. гривень направлено на розвиток навчальних закладів. Покращено матеріальну базу закладів освіти. Придбано нове обладнання, шкільний автобус, оснащено кабінети та комп’ютерні класи. В Полянському НВК проведено капітальний ремонт котельні, даху, заміну вікон. З часу створення ОТГ, поступальний розвиток с.Поляна відбувся значний. Проте, ще дуже багато потрібно зробити.
Учасники заходу мали можливість обговорити проблемні питання та шляхи їх вирішення у живому спілкуванні із інщими спікерами: секретарем сільської ради Мельник Надією Сергіївною, спеціалістом фінансового відділу Голик Лесею Миколаївною, старостою с.Поляна Балахтар Юлією Іванівною.
Експерти ГО БАСДС та спікери даного заходу поінформували присутніх про можливість залучення бюджетних коштів для розвитку сільських територій, зокрема коштів для створення та доокоплектування сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів із заготівлі та переробки продукції, створення сімейних фермерських господарств, розвиток тваринницької галузі, медичної та освітньої реформи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь