A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Перший захід у формі «живої бібліотеки» на тему: «Підсумки роботи Клішковецької ОТГ за 2019 рік»: розпочато реалізацію четвертого етапу проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС)

Дата: 03.03.2020 18:27
Кількість переглядів: 506

02 березня 2020 року громадською організацією «Буковинська асоціація сільськогосподарських дорадчих служб» спільно з Клішковецькою публічною бібліотекою розпочато реалізацію четвертого етапу проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС. 

Фото без опису

В рамках реалізації даного проекту буде проведено 6 заходів з питань децентралізації в усіх населених пунктах Клішковецької сільської об’єднаної територіальної громади. Крім того, передбачена навчальна поїздка по обміну досвідом в одну із успішних територіальних громад Чернівецької області.

Перший захід у формі «живої бібліотеки» на тему: «Підсумки роботи Клішковецької ОТГ за 2019 рік» буде проведено у с.Поляна 05 березня об 11.00 в приміщенні старостату. Спікерами на даному заході будуть керівники та спеціалісти ОТГ. Запрошуємо місцевих жителів на даний захід.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь