A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про безпечну експлуатацію пересувних та стаціонарних електрогенераторів

Масовані ракетні обстріли російських окупантів підкреслюють важливість належної підготовки до непередбачуваних обставин, зокрема, якщо йдеться про збереження життя та здоров’я працівників та підтримки життєво важливих інфраструктурних систем громад.

11:00 11.01.2024

ЧЕРГОВА ПОЇЗДКА НА ПЕРЕДОВУ.

Цього разу відвідали наших хлопців, які несуть службу у ЗСУ з Клішковецької громади  (Клішківці, Млинки, Рухотин, Зарожани і Хотин) у Харківському, Запорізькому  та Донецькому напрямках.

15:03 10.01.2024

Сьогодні рік, як загинув захищаючи Україну, наш земляк Дмитро Скрипей.

Сьогодні рік, як загинув під час виконання бойового завдання наш земляк Дмитро Скрипей із села Перебиківці. Ця нелегка дата нагадує нам про вартість миру та свободи, а також про важливість збереження спадщини наших Героїв для наступних поколінь.

14:20 08.01.2024

З любов"ю і добром для наших захисників.

Наші господині готували допомогу на передову для наших Героїв згуртовано з любов»ю і добром. Смачна домашня випічка, домашня страва, яка нагадає дім, маму, дружину, готувалася  кутянами по хатах.

12:24 05.01.2024

Підсумки надходжень до держбюджету

Підсумки 2023 року: до державного бюджету надійшло від платників області майже 413,8 млн грн військового збору Впродовж 2023 року від буковинців до державного бюджету надійшло 413,8 млн грн військового збору, - повідомляє начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак.

08:59 05.01.2024

До дітей – з подарунками.

         У Клішковецькій громаді проживає понад 2000 дітей віком від 0 до 18 років. Суворі реалії сьогодення ставлять у пріоритеті турботу про тих, які не в силі створити собі свято, не в силі надати навіть собі допомогу та потребують турботи і піклування з боку дорослих. Напередодні та у період Новорічно – Різдвяних свят відділ «Служба у справах дітей» Клішковецької ТГ звернувся до небайдужих меценатів громади, щоби організувати подарунки для статусних та потребуючих дітей. Відгукнувся господар серії магазинів «Добре»  Іван Сорочан та керівництво маркету «Тано», що у Клішківцях. Працівниками магазинів було складено продуктові пакети (а їх всього 12) зі смаколиками і солодощами та щиро вручено дітям, створивши святковий настрій. Також були запрошені статусні діти громади у відділ «Служба у справах дітей» для вручення подарунків від  Служби у справах дітей Чернівецької обласної військової адміністрації. Діти отримали теплі  пледи та термокружки ( всього 10 комплектів). Приємно було спостерігати, як радісно і задоволено світилися очі дітей, що чекали свята.

09:26 03.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь