A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

ТРАГІЧНЕ СПОВІЩЕННЯ З ФРОНТУ

ТРАГІЧНЕ СПОВІЩЕННЯ З ФРОНТУ

13.12.2023 року загинув ГАЛЮК АНДРІЙ МИХАЙЛОВИЧ, 27.12.1994 р.н., житель села Гринячка, солдат, номер обслуги міномету мінометного взводу 2 роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 3 батальйону оперативного призначення Західного ОТО Національної гвардії України (військова частина 3028). Він мужньо загинув смертю Героя під час виконання бойового завдання із стримування військової агресії російської федерації в районі населеного пункту Вербове Пологінського району Запорізької області.

21:10 15.12.2023

Відбулося пленарне засідання 32-ої сесї сільської ради

Відбулося пленарне засідання 32-ої сесї сільської ради

 13 грудня 2023 року у залі засідання сільської ради відбулося пленарне засідання 32-ої сесії Клішковецької сільської ради VІІІ скликання під головуванням сільського голови Віктора ДРОНЯ. На сесії були присутні 20 депутатів сільської ради, які прийняли ряд рішень.

09:59 15.12.2023

Конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Клішковецької територіальної громади

Конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Клішковецької територіальної громади

Виконавчий комітет Клішковецької сільської ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Клішковецької територіальної громади.

15:17 13.12.2023

ЧЕРГОВА ПОЇЗДКА НА ПЕРЕДОВУ.

ЧЕРГОВА ПОЇЗДКА НА ПЕРЕДОВУ.

Цього разу відвідали наших хлопців, які несуть службу у ЗСУ та правоохоронних органах з Клішковецької громади у Харківському та Донецькому напрямках. До збору гуманітарної допомоги долучилися небайдужі жителі громади, за що їм ВЕЛИКА ПОДЯКА від наших захисників:

09:26 13.12.2023

Військовослужбовці Клішковецької громади та їхні родини можуть отримати дрова

Військовослужбовці Клішковецької громади та їхні родини можуть отримати дрова

Військовослужбовці та їхні родини можуть отримати дрова обсягом 5 кубічних метрів твердолистяних або 6 кубічних метрів шпилькових та м’яколистяних порід за собівартістю на верхньому складі, шляхом самовивозу.

14:32 01.12.2023

ВІДКРИТО ЗБІР

ВІДКРИТО ЗБІР

ВІДКРИТО ЗБІР на тепловізор для жителя села Зелена Липа МИХАЙЛА БУЧАЦЬКОГО, який в даний час у складі 110 окремої механізованої бригади (санітарна рота) виконує свій військовий обов’язок біля міста Авдіївка, за що був нагороджений почесною відзнакою «За оборону Авдіївки». Він разом з побратимами вивозить ранених в укриття. Це відбувається в основному у нічний період доби. Тому вкрай потрібен тепловіром.

10:22 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь