A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зі святом 8 Березня!

Зі святом 8 Березня!

 Шановні жінки Клішковецької громади! У цей особливий день, 8 Березня, висловлюємо вам глибоку подяку та величезну повагу. Українські жінки завжди славилися своєю красою, розумом та волелюбністю. Так було в минулому, так є у сьогоденні, так буде й у майбутньому. Це доводять численні історичні приклади.

11:38 08.03.2024

Сьогодні рік, як загинув наш земляк Василь Мойсеєнко із села Клішківці

Сьогодні рік, як загинув наш земляк Василь Мойсеєнко із села Клішківці

Сьогодні рік, як загинув наш земляк Василь Мойсеєнко із села Клішківці, захищаючи Україну від російської агресії, в населеному пункті БЕРЕСТОВЕ Бахмутського району Донецької області внаслідок мінометного обстрілу з боку противника. Був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку

11:15 07.03.2024

Проводиться збір ЧЕРГОВОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Проводиться збір ЧЕРГОВОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Шановні мешканці Клішковецької громади, проводиться збір ЧЕРГОВОЇ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ, яка у вівторок 12 березня 2024 року буде відправлятися на передову до хлопців з нашої громади у напрямку Донецької та Запорізької області, де відбуваються запеклі бої. Збір усього необхідного проводиться з понеділка у старому корпусі  школи Л.Каденюка за адресою: с. Клішківці вул. Струмінського,2. ПОТРІБНО:

10:22 06.03.2024

Онлайн - навчання: Робота з погашення податкового боргу

Онлайн - навчання: Робота з погашення податкового боргу

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують, що на сайті ДПС розміщено банер «Онлайн навчання» https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/ - корисна інформація як для податківців так і для платників. Одним із розділів якого є «Робота з погашення податкового боргу». Тут розміщена наступна інформація:

09:20 06.03.2024

Головне управління ДПС у Чернівецькій області ПОВІДОМЛЯЄ

Головне управління ДПС у Чернівецькій області ПОВІДОМЛЯЄ

Буковинські платники за 2 місяці цього року сплатили в казну держави майже 1 млрд 640,9 млн грн податкових платежів та 959,2 млн грн єдиного соціального внеску. Про це інформує громадськість краю в.о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Теодозія Чернецька. Сума надходжень впродовж січня – лютого 2024 року до бюджетів усіх рівнів вища за показники аналогічного періоду 2023 року на 532,2 млн грн, або на 48 відсотків. За словами керівниці податкового відомства із загальної суми податкових надходжень до державного бюджету поступило понад 766,1 млн грн, або на 328,4 млн грн більше ніж торік, темп росту надходжень 175 відсотків. Місцеві бюджети отримали понад 874,8 млн грн – зростання до минулого року на 203,8 млн грн, темп росту надходжень становить 130,4 відсотки.

09:14 06.03.2024

Головне управління ДПС у Чернівецькій області  ПОВІДОМЛЯЄ

Головне управління ДПС у Чернівецькій області ПОВІДОМЛЯЄ

Платники можуть повідомити про факти порушення антикорупційного законодавства. У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області звертають увагу платників податків, про факти порушення антикорупційного законодавства працівниками ДПС можна повідомити наступними способами:

09:33 05.03.2024

Громада попрощалася з Воїном-Героєм КИРИЛЕНКОМ МАКСИМОМ ВОЛОДИМИРОВИЧЕМ

Громада попрощалася з Воїном-Героєм КИРИЛЕНКОМ МАКСИМОМ ВОЛОДИМИРОВИЧЕМ

03 березня 2024 року Клішковецька громада попрощалася з своїм ГЕРОЄМ, який поклав життя за свободу та незалежність України. МАКСИМ ВОЛОДИМИРОВИЧ КИРИЛЕНКО народився 24 травня 1979 року в місті Пологи Запорізької області. Там здобув середню освіту. Вищу освіту отримав у Запорізькому національному технічному університеті. Далі служба у рядах  Збройних Сил України. По закінченню служби працював  у торгівельних фірмах на посадах менеджера і супервайзера. Потім став підприємцем  і відкрив свій онлайн-магазин. У 2004  році створив сім’ю з Тамілою Валеріївною. В 2007 році у них народилася чудова донечка Єлизавета.

19:48 03.03.2024

Громада зустріла тіло воїна - Героя КИРИЛЕНКА МАКСИМА

Громада зустріла тіло воїна - Героя КИРИЛЕНКА МАКСИМА

1 березня 2024 року жителі Клішковецької громади зустріли тіло Воїна-Героя КИРИЛЕНКА МАКСИМА ВОЛОДИМИРОВИЧА, який пів року вважався безвісно зниклим. Максим був переселенцем з Запорізької області, з окупованої території. Коли розпочалася війна 24 лютого 2022 року він вивіз сім»ю у село Клішківці до родичів, а сам разом з молодшим братом вступив до лав Збройних Сил України, щоб захищати Україну та своє рідне Запоріжжя. З серпня 2023 року не виходив на зв’язок. Рідні до останнього сподівались, що живий. На жаль, дива не сталося. Тільки зараз, після тривалих пошуків, тіло Максима вдалося встановити за даними ДНК-експертизи та рідні отримали змогу поховати Героя.

16:01 01.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь