КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

На Буковині 272 особи отримали ваучер

На Буковині 272 особи отримали ваучер

Чернівецька обласна служба зайнятості в січні-липні поточного року видала 272 ваучери для підняття конкурентоспроможності деяким категоріям громадян. Зокрема, ваучери отримали:

11:17 02.08.2023

РАЗОВА ГРОШОВА ВИПЛАТА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

РАЗОВА ГРОШОВА ВИПЛАТА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області інформує! Постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2023 року № 754 «Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань» передбачено здійснення разової грошової виплати до Дня Незалежності України.

15:37 31.07.2023

Тимчасовий графік прийому громадян для оформлення паспортів

Тимчасовий графік прийому громадян для оформлення паспортів

До уваги мешканців Клішковецької територіальної громади! У період з 1 по 14 серпня оформлення паспортів громадянина України у вигляді ID-карток та паспортів громадянина України для виїзду за кордон відбуватиметься у визначені дні:

15:36 31.07.2023

Буде дитяча кімната у Клішковецькому центрі надання соціальних послуг.

Буде дитяча кімната у Клішковецькому центрі надання соціальних послуг.

Чеська гуманітарна організація «Людина в біді», завдяки фінансовій підтримці міжнародних донорів, надала матеріали відділенню соціальної роботи Клішковецького центру надання соціальних послуг для облаштування дитячої кімнати для дітей з малозабезпечених сімей та дітей вимушених переселенців, які проживають на території Клішковецької територіальної громади.

15:59 25.07.2023

ПЕРЕМОГУ НАБЛИЖАЄМО РАЗОМ !  ПРО ВСІХ ПАМ"ЯТАЄМО І ДОПОМОГАЄМО! 

ПЕРЕМОГУ НАБЛИЖАЄМО РАЗОМ !  ПРО ВСІХ ПАМ"ЯТАЄМО І ДОПОМОГАЄМО! 

Чергова гуманітарна допомога від Перебиковецького старостинського округу  Клішковецької громади доставлена на передову. Відвідали наших захисників в Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях. Доставили 9 тонн продуктів харчування : 1 530 тушонок, з них 460 рибних, овочі (помідори, огірки, помідори, капуста), хліб домашній, печиво,  воду, а також  посилки від рідних та близьких.

14:28 25.07.2023

До Дня протидії торгівлі людьми

До Дня протидії торгівлі людьми

Торгівля людьми – це насильницький злочин, внаслідок якого люди прирівнюються до товару, втрачаючи будь – які права та гарантії,частіше позбавлені свободи та безпеки.

17:32 24.07.2023

Збір на авто для ЧЕБОТАРЯ Івана

Збір на авто для ЧЕБОТАРЯ Івана

Шановні мешканці Клішковецької територіальної громади! Звертаємося до усіх небайдужих людей, готових допомогти ЧЕБОТАРЮ Івану у зборі коштів на авто для виконання бойових завдань. Хлопцям надзвичайно потрібний позашляховик, який додасть мобільності, полегшить і без того важку роботу та дасть хлопцям можливість пересуватися швидко та безпечно! Наразі зібрано 4610 гривень! Реквізити для перерахунку коштів: Карта ПриватБанк💳5168 7451 2145 6708 🇺🇦Разом ми сила! Слава Україні!!!🇺🇦

15:59 24.07.2023

ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

24 липня 2023 року у приміщенні Клішковецького ОЗО Клішковецької територіальної громади відбулися громадські слухання щодо перейменування вулиці Лісової та провулку Лісовий   на вулицю  та провулок Василя Мойсеєнка. Ініціатором слухань була Боднар Надія Сергіївна. Головою громадських слухань обрали Палагнюк Світлану Дмитрівну. На слуханнях були присутні  26 чоловік. Запрошений на слухання був батько Василь Сергійович.

15:12 24.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь