КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Попрощалися з мужнім захисником Шкварою Олександром Григоровичем

Попрощалися з мужнім захисником Шкварою Олександром Григоровичем

Олександр Григорович Шквара  народився 10 липня 1983 року   в  селі Клішківці. Середню освіту здобув, навчаючись у Клішковецькій середній школі.  З 13-ти років з налагодженим колективом, поскільки мав багато друзів, надавав будівельні послуги населенню.   Ніколи не боявся роботи, просто брав і робив.

18:10 02.09.2023

ГРОМАДА ЗУСТРІЛА СВОГО ГЕРОЯ.

ГРОМАДА ЗУСТРІЛА СВОГО ГЕРОЯ.

01 вересня  Клішковецька  громада схилила свої голови у глибокій скорботі та зустріла траурний кортеж загиблого Героя  ШКВАРУ ОЛЕКСАНДРА ГРИГОРОВИЧА. Важко знайти слова втіхи для рідних. Як багато слів лишились невисказаними, багато справ не зроблених, багато мрій не здійснених...

14:33 01.09.2023

Увічнили пам'ять молодих Героїв, які загинули за Україну

Увічнили пам'ять молодих Героїв, які загинули за Україну

За ініціативи трудового колективу ОЗО «Перебиковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів  встановлено меморіальні дошки випускникам полеглим у боях за Україну БАСАРАБІ ЄВГЕНІЮ ВІКТОРОВИЧУ та СКРИПЕЮ ДМИТРУ ДМИТРОВИЧУ на фасаді ОЗО.  Урочисте відкриття меморіальних дощок відбулося 1 вересня 2023 року, в день свята першого дзвоника.

11:55 01.09.2023

Нагороджено Рубанова Миколу

Нагороджено Рубанова Миколу

Клішківчанина РУБАНОВА Миколу Васильовича нагороджено відзнакою Президента України "За оборону країни"!

09:18 31.08.2023

КЛІШКОВЕЦЬКУ ГРОМАДУ СКОЛИХНУЛА СУМНА ЗВІСТКА З ФРОНТУ.

КЛІШКОВЕЦЬКУ ГРОМАДУ СКОЛИХНУЛА СУМНА ЗВІСТКА З ФРОНТУ.

28 серпня 2023 року в розташуванні інженерно-саперної роти в н.п. Гусинка Куп’янського району Харківської області помер клішківчанин, старший солдат ШКВАРА ОЛЕКСАНДР ГРИГОРОВИЧ, 10.07.1983 р.н., водій третього транспортного відділення інженерно-технічного взводу, який від початку російсько-української війни перебував у рядах Збройних Сил України, мужньо захищав територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.

12:08 29.08.2023

Привітання з Храмовим святом!

Привітання з Храмовим святом!

ДОРОГІ ЖИТЕЛІ СІЛ КЛІШКІВЦІ ТА САНКІВЦІ! Щиро вітаю усіх з храмовим святом – Успіння Пресвятої Богородиці та Днем села! У ці найскладніші дні для України ми у спільній молитві звертаємося до Божої Матері, просимо опіки для захисників і захисниць, які рятують країну від російської агресії, а також благаємо у Богородиці миру для нашої землі та благословення на розвиток. Вклоняюся перед мужністю та звитягою наших Героїв, які боронять незалежність на фронті, бережуть над нами мирне небо. Дякую нашим волонтерам, які працюють заради допомоги українським воїнам та підтримують переселенців. Пишаюся роботою лікарів, освітян, підприємців, соціальних та комунальних працівників, усіх жителів, хто своєю щоденною працею тримає тил України. Нехай Всемилостивий Господь дарує нам перемогу, мир та спокій на рідній землі, захистить від негараздів, допоможе витримати всі труднощі та випробування, надихає на добрі справи у цей важкий час! Нехай спільна молитва та віра у заступництво Пресвятої Богородиці додають нам сили у боротьбі та впевненості у перемозі!

11:24 28.08.2023

ВІДКРИТО ЗБІР.

ВІДКРИТО ЗБІР.

БАГІ є життєво необхідними ДЛЯ ВЧАСНОЇ ДОСТАВКИ ПОРАНЕНИХ до стабілізаційного пункту. Є правило золотої години. Медики зрозуміють. Наш захисник з села Клішківці ТЕЛЬМАН ВІТАЛІЙ закликає долучитися до збору для військових побратимів його бригади, яка найближчий час відправляється на передову, на БАГІ для евакуації поранених та збереження життя наших захисників. Ціль 400 000 грн.

12:46 24.08.2023

З Днем Незалежності України !

З Днем Незалежності України !

 Шановні жителі Клішковецької громади з Днем Незалежності України всіх нас! Сьогодні святкуємо 32-у річницю нашої незалежності. Віримо в нашу перемогу, в наших воїнів, в силу нашого духу! Нехай наша Україна цвіте і розвивається. Ми українці - і пишаємося цим!

12:40 24.08.2023

МОЛИТВА ЗА УКРАЇНУ, ЗА ПЕРЕМОГУ НАШОГО ВІЙСЬКА

МОЛИТВА ЗА УКРАЇНУ, ЗА ПЕРЕМОГУ НАШОГО ВІЙСЬКА

24 серпня, у день святкування Незалежності України, у Свято-Успенській церкві села Клішківці буде відслужена МОЛИТВА ЗА УКРАЇНУ, ЗА ПЕРЕМОГУ НАШОГО ВІЙСЬКА над російським агресором.

12:48 23.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь