КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

Першим в області серед ОТГ Клішковецьке КНП «Центр ПМСД» уклало договір з НСЗУ

Першим в області серед ОТГ Клішковецьке КНП «Центр ПМСД» уклало договір з НСЗУ

До Дня медичного працівника Клішковецька ОТГ отримала справжній подарунок, адже тут відбулося урочисте відкриття Клішковецького комунального некомерційного підприємства «Центру ПМСД», закладу охорони здоров’я, який першим в області серед об’єднаних територіальних громад уклав договір з Національною службою здоров’я України. А це означає, що з 1 липня його фінансуватимуть за новою схемою, тобто держава оплачуватиме послуги лікарів за встановленими тарифами та коригувальними коефіцієнтами відповідно до кількості прийнятих пацієнтів.

10:24 14.06.2018

Футбольний турнір пам'яті  Попова Івана Гавриловича

Футбольний турнір пам'яті Попова Івана Гавриловича

Минулих вихідних на стадіоні села Клішківці відбулося велике спортивне свято, в якому взяли участь юні футболісти та ветерани футболу району. А зібралися вони, щоб вшанувати пам’ять першого директора Клішковецької спортивної школи, спортсмена, людини, яка все своє життя присвятила розвитку спорту в Клішковецькій громаді  Попова Івана Гавриловича. 13 червня цього року йому виповнилося б 69 років.

16:04 13.06.2018

Голос жінки має силу

Голос жінки має силу

Таку назву має  проект,  який реалізується в семи областях України, в т.ч. і в Чернівецькій. У рамках проекту планується багато інформаційно-просвітницьких заходів:

11:09 07.06.2018

Нові правила отримання житлової субсидії на 2018 рік

Нові правила отримання житлової субсидії на 2018 рік

Хто має право на отримання комунальної субсидії в 2018 році? За законодавством України право на отримання державної субсидії мають сім’ї, чиї витрати на оплату житлово-комунальних послуг (в межах встановлених норм споживання та з урахуванням пільг) перевищують розмір обов’язкового відсотка платежу. Сума платежу для кожного домогосподарства визначається індивідуально і залежить від сукупного доходу сім’ї.

17:07 05.06.2018

7-ий Національний молитовний сніданок України, приурочений святкуванню 1030-річчя хрещення Київської Русі, відвідала делегація з Чернівців

7-ий Національний молитовний сніданок України, приурочений святкуванню 1030-річчя хрещення Київської Русі, відвідала делегація з Чернівців

 В Києві на 7-ий Національний молитовний сніданок України, приурочений   святкуванню 1030-річчя хрещення Київської Русі,.зібралися представники церков, високопосадовці та політики. Молилися головним чином за мир в Україні, за дітей-сиріт, за воїнів Операції об’єднаних сил. А також за президента, прем`єр-міністра, народних депутатів, судів та місцеву владу

14:15 05.06.2018

1 червня у центрі Клішківців  було велилюдно та гамірно.

1 червня у центрі Клішківців було велилюдно та гамірно.

1 червня у центрі Клішківців біля магазину "Добре" було велилюдно та гамірно. Всюди лунав дзвінкий дитячий сміх. До Дня захисту дітей працівники сільського будинку культури разом з навчальними закладами села підготували для дітей концертну програму "Хай буде дитинство щасливим моє і всіх дітей світу".

16:01 04.06.2018

Спекотна погода – небезпека для лісу

Спекотна погода – небезпека для лісу

У Хотинському районі близько третини території складають ліси. На жаль, ліс практично беззахисний перед вогнем. Полум`я губить на своєму шляху все живе, піддаються смертельній небезпеці людські життя, знищуються будинки та інші споруди.

15:56 04.06.2018

КООПЕРАТИВ: ЯК СПЛАНУВАТИ ЙОГО СТВОРЕННЯ

КООПЕРАТИВ: ЯК СПЛАНУВАТИ ЙОГО СТВОРЕННЯ

Підходи  до планування виробничої діяльності кооперативу,  до проведення фінансових розрахунків розглядаються на семінарі, організованому в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», що фінансується ЄС в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання».

19:41 30.05.2018

Юний дослідник Клішковецької гімназії

Юний дослідник Клішковецької гімназії

З 21 по 25 травня відбувся очний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник» у НЕНЦ. Команда Чернівецької області у фіналі показала високі результати .

13:20 29.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь