A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Що таке нове харчове законодавство України

Дата: 25.09.2019 15:33
Кількість переглядів: 781

? Що воно дає бізнесу та споживачам? Хто такі оператори ринку? Що таке простежуваність у харчовому законодавстві? Крок вперед – крок назад? Не до кінця розумієте систему «від лану до столу»? Що таке НАССР та як його правильно читати? Коли і хто має впровадити процедури, засновані на принципах НАССР? Чому гігієнічні вимоги є настільки важливими?

Якщо вас цікавлять такі питання, то зараз Ви маєте можливість отримати відповіді на них.

Курс має на меті дати базове розуміння основних новел харчового законодавства України, а також які переваги отримують від цього споживачі та представники бізнесу. У ході лекцій слухачі матимуть змогу ознайомитись із перевагами та основними викликами, які є у харчовій сфері; зрозуміти, що являє собою НАССР та чому він є таким важливим; що дають зміни харчового законодавства кожному громадянинові зокрема та країні в цілому.

Цей курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). Ви довідаєтесь про сучасне виробництво та обіг харчових продуктів за допомогою розгляду та аналізу кращих світових практик.

Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) – міжнародно визнаний метод виявлення та управління ризиками пов’язаними із безпечністю харчових продуктів. НАССР – це система управління, в якій безпечність харчових продуктів досягається шляхом аналізу та контролю небезпечних факторів хімічного, мікробіологічного та фізичного походження, починаючи від сировини до обігу та споживання готової продукції.

Сьогодні система НАССР покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити ризики, пов’язані із харчовими отруєннями споживачів, а й удосконалити продукти та процеси компанії.

Більш детальну інформацію про вимоги НАССР можна отримати в Центрі економічного зростання Клішковецької  ОТГ, за адресою: с.Клішківці вул. Струмінського, 6.

Інформацію підготовлено в рамках проекту «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», який реалізується через ініціативу «Мери за економічне зростання».

#M4EG #Агенція_розвитку_громад_Буковини #Різні_громади_спільні_рішення_для_економічного_зростання

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь