КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Новини

Дата: від до Скинути

День народження Леоніда Каденюка...

День народження Леоніда Каденюка...

Сьогодні, 28 січня, у день народження зоряного земляка, який прославив наш край і Україну, клішківчани поклали квіти до підніжжя пам'ятника Леоніду Каденюку.

16:28 28.01.2022

Українці отримали 778 млн грн допомог від ФССУ за час догляду за хворими родичами

Українці отримали 778 млн грн допомог від ФССУ за час догляду за хворими родичами

За оперативними даними упродовж 2021 року 227,7 тисячі застрахованих осіб знаходились на лікарняному по догляду за хворим членом сім’ї, у тому числі за хворими дітьми до 14 років. Фонд соціального страхування України компенсував їм втрачений заробіток за весь період здійснення догляду на загальну суму 778,7 млн гривень.

09:19 28.01.2022

Змінено розмір адміністративного збору за отримання витягу з Державного земельного кадастру

Змінено розмір адміністративного збору за отримання витягу з Державного земельного кадастру

Нагадуємо жителям громади що у Центрі надання адміністративних послуг Клішковецької сільської ради можна замовити та отримати витяги з Державного земельного кадастру.

09:37 25.01.2022

Щодо показників, які негативно  впливають на надходження доходів  до бюджетів усіх рівнів та соціальне забезпечення громадян

Щодо показників, які негативно впливають на надходження доходів до бюджетів усіх рівнів та соціальне забезпечення громадян

Питання наповнення бюджетів доходами для забезпечення життєдіяльності відповідної територіальної одиниці є особливо значимим після втрат, яких зазнали бюджети усіх рівнів під час карантинних заходів. Так, аналіз показників Податкового розрахунку в частині нарахування єдиного внеску страхувальниками Клішковецької територіальної громади, свідчить про те, що не усі суб’єкти господарювання були свідомими щодо виконання зобов’язань перед бюджетами та своїми найманими працівниками.

17:47 20.01.2022

Через куріння в ліжку загинула жінка

Через куріння в ліжку загинула жінка

18 січня в с. Драниця Дністровського району сталася пожежа в житловому будинку. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стала необережність власниці під час паління. Жінка мешкала одна, тому пожежу помітили сусіди вже тоді, коли вогонь поширився на площу 60 кв.м. та зателефонували на спецлінію 101. На виклик прибули вогнеборці 11 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ с. Мамалига. Рятувальники зайшли всередину приміщення та виявили тіло жінки 1960 року народження, уже без ознак життя. Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

14:33 20.01.2022

З Хрещенням Господнім !

З Хрещенням Господнім !

Хрещення Господнє відзначають в Україні 19 січня. Це – одне з найбільших релігійних свят: саме в цей день Іван Предтеча охрестив Ісуса в річці Йордані. Тисячі українців у цей день освячують воду, яка має цілющі властивості, а дехто навіть занурюється в крижану ополонку.

09:29 18.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь