A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

08 квітня 2024 року Клішковецька громада попрощалася з своїм ГЕРОЄМ, який поклав життя за свободу та незалежність України.

Дата: 08.04.2024 16:28
Кількість переглядів: 81

МУЗИКА МАКСИМ ПЕТРОВИЧ народився 12 квітня  1986 року  в  селі Клішківці. З 1993 року по 2000 рік навчався в Клішковецькій гімназії. Потім разом з матір’ю переїхав на постійне місце проживання до міста Київ, де здобув середню освіту  і навчався у  Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана.

Працював спочатку на деревообробному комбінаті, потім служба у Збройних Силах України. Часто приїжджав у Клішківці до батька, до дідусів та бабусь. Мріяв жити у Клішківцях на   обійсті діда Сергія, поруч з батьком.

 Максим  був щирим, небайдужим, скромним, чесним, готовим підтримати у будь якій ситуації, любив грати на акордеоні та гру в шахмати. Мріяв створити сімю. Але не судилося.

Коли почалася війна Максим разом з матір’ю, братом та сестрою приїхали до Клішківців.  08 квітня 2022 року по першому виклику  він  став до лав Збройних Сил України.  Багато випробувань прийшлося йому пройти дорогами війни.

Двічі МАКСИМ був у заслуженій відпустці. Не зміг залишити побратимів, спішив якомога швидше зупинити ворога, вигнати з рідної землі.  А рідні у молитві просили Бога захистити Максима від кулі. Та у одному із боїв він разом з побратимами попали під обстріл. Довгий час не виходив на зв’язок…До батька принесли перше сповіщення:  ваш син пропав безвісти. Віра про те, що Максим живий, не покидала рідних: може у полоні, може вдалося заховатися, потім зателефонує… І знову сповіщення : 19 березня 2024 року ваш син, старший солдат, старший стрілець-оператор 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти (В/ч А4069) загинув поблизу Села Терни Краматорського району Донецької області під час виконання бойового завдання за призначенням із забезпечення оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації.

Не стало нашого захисника, сина, брата, друга.

Максим  хотів жити у справедливій, вільній, безпечній країні. Він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка - віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України, як Воїна – Героя Захисника!

Як багато слів лишились несказаних, багато справ - не зроблених, багато мрій - не здійснених...

У Максима залишилися: батько Петро Сергійович, мами Ганна Степанівна і Галина Дмитрівна, брати Адам і Богдан, сестри Оля і Марія,  яких він дуже любив.

Горе невимовне. Ми сумуємо та у глибокій жалобі схиляємо голови перед світлою пам'яттю прекрасної людини МУЗИКИ МАКСИМА ПЕТРОВИЧА.

Клішковецька територіальна громада висловлює щире, сердечне співчуття всім рідним і близьким.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь