A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Методична студія «Кваліфікований супровід дітей з особливими освітніми проблемами»

Дата: 03.05.2023 10:48
Кількість переглядів: 319

На базі КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Клішковецької територіальної громади відбулася методична студія з проблеми «Кваліфікований супровід дітей з особливими освітніми проблемами» в онлайн форматі. Учасниками студії були асистенти вчителів/вихователів закладів освіти Клішковецької, Топорівської та Недобоївської територіальних громад.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Євгена Ченківська, директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Клішковецької територіальної громади.

Виступ Олени Жоян, фахівця КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Клішковецької ТГ, вчителя-логопеда, був закцентований на особливостях педагогічної стратегії та інноваційних підходах у роботі асистента вчителя/вихователя з дітям з особливими освітніми потребами.

Про документацію асистента вчителя/вихователя. Адаптацію, модифікацію навчального матеріалу в роботі з дітьми ООП в реаліях сьогодення з урахуванням змін у законодавчій базі ознайомила учасників Катерина Бугай, фахівець КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Клішковецької ТГ, вчитель-дефектолог.

На завершення заходу учасники мали можливість обговорити актуальні труднощі у забезпеченні психолого-педагогічним супроводом дітей з ООП та шляхи їх вирішення з Альоною Паламарчук та Яною Палагнюк, фахівцями КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Клішковецької ТГ.

Учасники отримали нові ідеї, які допоможуть їм у повсякденній роботі та спрятимуть підвищенню якості навчання дітей з особливими освітніми потребами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь