A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Попрощалися з мужнім захисником МОЙСЕЄНКО Василем Васильовичем

Дата: 13.03.2023 16:22
Кількість переглядів: 378

У селі Клішківці сьогодні 13 березня попрощалися з мужнім захисником МОЙСЕЄНКО Василем Васильовичем, старшим водієм мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону військової частини А4267, який загинув 07 березня 2023 року, захищаючи Україну від російської агресії, в населеному пункті БЕРЕСТОВЕ Бахмутського району Донецької області внаслідок мінометного обстрілу з боку противника.

Василь МОЙСЕЄНКО народився 14 січня 1989 року в селі Клішківці. Середню освіту здобув, навчаючись у Клішковецькій гімназії. Після 9 класів поступив до Ставчанського ПТУ.

Далі служба у рядах Збройних Сил України.

Ще у 2014 році зрозумів, що не може бути осторонь несправедливості і вторгнення російських окупантів і один з перших брав участь в антитерористичній операції на сході країни.

У 2017 році Василь створив сім’ю разом з Олесею. У сім’ї у 2018 році народився син – Сашко, а згодом у 2022 році і донечка – Анастасія.

Василь був світлою, порядною людиною. Він любив своє рідне село, своїх односельчан. Був надійною опорою своїм батькам, дружині та діткам. Ніколи не відказував у допомозі товаришам, сусідам. Завжди усміхнений, привітний, він був підтримкою для своїх побратимів на передовій.

Дуже любив він свою сім’ю: батька Василя Сергійовича, маму Тетяну Дмитрівну та братів Павла та Богдана, які ніколи не були осторонь чужої біди. Всі вони просили у Бога, щоб швидше закінчилася війна, щоб живим і здоровим повернувся їх син, чоловік, батько, брат…

Але життя Василя обірвалося...

Горе невимовне. Сумуємо та у глибокій жалобі схиляємо голови перед світлою пам'яттю прекрасної людини МОЙСЕЄНКО Василя Васильовича.

Хай земля йому буде пухом, а Бог прийме у Царство небесне.

Клішковецька територіальна громада висловлює щире, сердечне співчуття: батьку, матері, братам, дружині і діточкам, а також всім рідним і близьким.

Вічна пам’ять про Героя України Василя МОЙСЕЄНКА, назавжди залишиться в наших серцях. Герої не вмирають!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь