A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Сьогодні,  03 січня Клішковецька громада попрощалася з двома своїми кращими синами, які поклали життя за свободу та незалежність України.

Дата: 03.01.2023 17:48
Кількість переглядів: 394

У селі Шилівці попрощалися  з мужнім захисником  НІВРЯНСЬКИМ ОЛЕГОМ АНАТОЛІЙОВИЧЕМ, який  28 грудня 2022 року, захищаючи Україну від російської агресії, під містом Бахмут Донецької області отримав смертельне поранення не сумісне з життям.

Олег Анатолійович  народився 12 серпня 1973 року   в селі Шилівці.  Середню освіту здобув, навчаючись у Шиловецькій середній школі. Далі служба у рядах  Збройних Сил України. У 1995 році в Олега Анатолійовича народилася донька Ілона,  а у 2010 році син Станіслав.

Олег Анатолійович дуже переживав за нашу Україну.  Він, як справжній патріот, виявив бажання стати на її захист. В запеклому бою не ховався за побратимів, а мужньо відбивав атаки ворога…

Хоч і мовчазний, але ввічливий, скромний, він був підтримкою для своїх побратимів. Дуже любив він свою родину:  маму Надію Порфирівну, дружину Марію Михайлівну, доньку Ілону та сина Станіслава, сестру Аллу Анатоліївну,  які з розумінням поставилися до бажання Олега стати на захист України. Вірили, що живим і здоровим з перемогою повернуся їхній син, чоловік, тато, брат…

Але життя 49-річного Олега Анатолійовича обірвалося …

Горе невимовне. Ми сумуємо та у глибокій жалобі схиляємо голови перед світлою пам'яттю прекрасної людини Ніврянського Олега Анатолійовича.

Хай земля  йому буде пухом, а Бог прийме у Царство небесне.

Клішковецька громада висловлює щире, сердечне співчуття:  матері, дружині, доньці, сину, сестрі, а також  всім рідним і близьким.

Для тих, хто знав Олега, він назавжди залишиться добрим, сповненим оптимізму, відваги, енергії та бажання змінити нашу країну на краще. А для нас – Героєм, який сміливо та рішуче захищав цілісність та незалежність держави.

Вічна і світла слава Герою, який віддав своє життя за Україну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь