A A A K K K
для людей із порушенням зору
КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Участь у нараді організованої керівниками Дністровського району.

Дата: 07.12.2022 14:44
Кількість переглядів: 236

6 грудня 2022 року заступницею начальника Дністровської районної військової адміністрацїї Ларисою СЕЛЕЗНЬОВОЮ спільно з головою Дністровської районної ради Олександром ЯНЧАКОМ проведено нараду з міськими, селищним та сільськими головами району.

Лариса Миколаївна та Олександр Миколайович привітали всіх присутніх із Днем Збройних Сил України, висловили глибоку вдячність всім захисникам України, які виборюють волю і незалежність держави на фронтах російсько-української війни та запропонували всім присутнім вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Заступниця начальника районної військової адміністрації ознайомила присутніх із вирішенням основних питань часу, над якими сьогодні працює влада. Це і стабілізація електропостачання та врегулювання графіків відключення по групам - наразі в області їх уже 18- це найбільше в Україні, створення та належне укомплектуванням Пунктів незламності – 21 в районі, визначення переліку магазинів, аптек, АЗС, які працюватимуть в період повного блекату, придбання генераторів по всіх територіальних громадах, наразі обласна військова адміністрація з резервного фонду виділяє кошти на закупівлю 78 генераторів та ще багато інших нагальних проблем.

Про стан військового обліку на території району доповів заступник начальника Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Руслан КУЗНЄЦОВ, обговорено і питання виділення паливно-мастильних матеріалів для автотранспорту Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Начальник районного відділу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Чернівецькій області Сергій СЕЛЕЗНЬОВ доповів про стан протипожежної безпеки у районі, про комісійні обстеження захисних споруд цивільного захисту в територіальних громадах району задля приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства.

Про роботу Дністровського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції України в умовах повного блекауту доповів начальник відділу Роман БАНДУРЯК і звернувся до представників органів місцевого самоврядування із пропозицією відновити патрулювання вулиць місцевими активними громадянами, що значно допоможе працівникам поліції у запобіганні злочинів на території району.

Активно долучились до обговорення порушених питань Недобоївський сільський голова Юрій ЮЗВА, Кельменецький селищний голова Богдан ОЛІЙНИК, Мамалигівський сільський голова Андрій ШОВА, заступник Рукшинського сільського голови Валерій МАРИНЯК.

Лариса Миколаївна СЕЛЕЗНЬОВА закликала всіх присутніх до єднання і спільної роботи аби докласти всіх зусиль для мирного розвитку та розквіту рідного краю.

На завершення наради керівництво Дністровської районної державної адміністрації та Дністровської районної ради подякували присутнім за небайдужість та відповідальність та привітали всіх із Днем місцевого самоврядування, яке будемо відзначати завтра, 7 грудня. З нагоди свята кращих працівників органів місцевого самоврядування району відзначено Почесними грамотами районної військової адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь