КЛІШКОВЕЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Чернівецька область, Дністровський район

Потрібна фінансова підтримка там, де кипить робота!

Дата: 24.10.2022 16:25
Кількість переглядів: 232

"Доброго дня, друзі. Звертаюся до всіх, хто хоче зробити добру справу. Від початку війни не пройшло жодного тижня щоб небайдужі люди з села Поляна, Хотинського району не збиралися і не готували передачу для наших захисників на передову. Раз, а деколи і двічі на тиждень вони закуповують свиней, або індиків і збираються для того аби приготувати для наших захисників смачні котлети, тушонку, паштети, намазанки з сала та спеціїв і багато іншого і відправляють щотижня запаковану машину в найгарячіші точки передової. Все це відбувається виключно за допомогою коштів, які надають благодійники і відданої праці самих людей, які не беруть ні копійки за свою роботу.

Фото без опису

Я пишу це повідомлення щойно повернувшись з кухні, де цілий день ми готували для наших бійців з великою любов’ю, наближаючи нашу перемогу, вранці нам привезли дві свині (взагальному 470 кг м‘яса) а пізно ввечері ми вже запаковували машину ящиками з м’ясними готовими продуктами. І хоча всі дуже втомлені, але гріють душу слова вдячності від наших бійців з передової.

Та на жаль, фінансові ресурси закінчуються, на наступний тиждень є можливість замовити ще двох свиней, але не вистачає фінансів, тому я прошу вас долучитися до збору коштів і допомогти хто скільки зможе для того щоб процес не переривався. Повірте, що кожна копійка піде за призначенням, адже кожен допомагає на своєму фронті.

4149 4999 9562 0851

Стрільчук Вікторія Ігорівна"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь